Gaming 31 mei 2018 Jelle van Es

PlayStation Plus Games juni: Los met XCOM 2 en Trials Fusion

Het is vandaag de laatste dag van de maand mei en dat is een perfect moment voor PlayStation om bekend te maken wat de nieuwe PlayStation Plus-games zijn. Deze maand kunnen we op de PlayStation 4 aan de slag met de games XCOM 2 en Trials Fusion, maar er is natuurlijk meer. Check snel de PlayStation Plus Games juni line-up in ons maandelijks overzicht.

PlayStation Plus Games juni PlayStation 4: XCOM 2

Als PlayStation 4-bezitter val je deze maand met de neus in de boter met twee games die echt dik de moeite waard zijn, maar wellicht nog niet hebt gespeeld. Het zijn van die titels die niet bovenaan je wenslijst staan als je naar het nieuwe gamejaar kijkt, maar wel twee dikke aanraders. We beginnen het overzicht met de game XCOM 2, wat een heerlijke tactische game is. In de game heb jij de leiding over een speciaal team dat de Alliens op aarde bestrijdt. In verschillende missies moet jij in turn-based gevechten er voor zorgen dat de vijanden zo snel en effectief mogelijk worden uitgeschakeld en jouw teamleden in leven blijven. Het is een game met veel diepgang en mogelijkheden en het is zwaar de moeite waard.

Schrijf je in voor Ontbytes! ?

En mis nooit meer de Playstation Plus games!
[revue_subscribe]

PlayStation Plus Games juni PlayStation 4: Trials Fusion

De tweede PlayStation 4-game van deze maand is Trials Fusion. In deze game moet je met motoren scheuren over circuits. Daarbij is het zaak om voorbij verschillende obstakels te komen en tegelijkertijd de balans zo voor elkaar te krijgen dat je op je motor blijft zitten. Het halen van de finishlijn is al een uitdaging op zich, maar je wilt het natuurlijk zo snel en foutloos mogelijk. Die drive zorgt er voor dat je continu jezelf wilt blijven verbeteren. Trials Fusion is echt zo’n game die toegankelijk is, maar enorm veel diepgang kent.

PlayStation Plus Games juni PlayStation 3: Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier

Met Ghost Recon: Wildlands zagen we een jaar geleden de release van een uitstekende Ghost Recon-avontuur. In een grote open wereld kun je daar gaan en staan waar je wilt en verschillende missies uitvechten. Voor die game had je Tom Clancy’s Ghost Recon Future Soldier, die deze maand gratis te scoren is op de PlayStation 3. De game werkt via levels en in elke missie moet je een aantal doelen uitschakelen. Daarbij maak je gebruik van verschillende gadgets om vijanden te ontdekken en ze te verrassen. Met optische camouflage kun je daarbij zo goed als onzichtbaar worden.

PlayStation Plus Games juni PlayStation 3: Zombie Driver HD Complete Edition

Als een ontwikkelaar van games kun je het jezelf zo moeilijk maken als je wilt. Je kunt een enorme wereld gaan bedenken met een zwaar achtergrondverhaal. Je kunt het echter ook simpel houden, zoals de makers van Zombie Driver HD Complete Edition hebben gedaan. Je stat in deze game in een auto, scheurt rond en maakt onderweg honderden zombies af.Er zijn echter ook sterkere zombies, waarbij je gebruik kunt maken van wapens om hen uit te schakelen.

PlayStation Plus Games juni PlayStation Vita: Squares

Als jij het fantastisch vindt om op je PlayStation Vita gebruik te maken van het touchscreen, dan is Squares echt iets voor jou. Het is een game waarbij je een serie aan puzzels krijgt en waarbij je dan telkens dingen moet aanraken. In sommige gaevallen moet je de blauwe vierkantjes aanraken en de roden vermijden, terwijl je in andere gevallen slepende bewegingen moet maken. Klinkt nogal suf en de onderstaande trailer maakt het niet spannender.

PlayStation Plus Games juni PlayStation Vita: Atomic Ninjas

De laatste game van deze maand is Atomic Ninjas voor de PlayStation Vita. Het is een nogal vreemde 2.5D shooter/platformer. In verschillende arena’s neem je het op tegen een lading aan agressieve ninjas en moet je proberen ze te slim af te zijn. Daarbij maak je gebruik van wapens en de omgeving.

De nieuwe games kun je vanaf 5 juni in huis halen. Tot die tijd heb je nog de games van afgelopen maand die je kunt scoren.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games juni: Los met XCOM 2 en Trials Fusion
Sluiten