Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 28 feb 2019

PlayStation Plus Games maart 2019 met Call of Duty Modern Warfare Remastered

Dit is de eerste maand waarbij je als PlayStation Plus-lid geen games meer ontvangt op de PlayStation 3 en PlayStation Vita, waardoor beide platformen vanaf nu officieel in de archieven geplaatst mogen worden. Ik had persoonlijk gehoopt dat we daardoor meer gratis games op de PlayStation 4 zouden gaan krijgen, maar helaas. Ook deze maand zijn het twee titels voor de PlayStation 4. Gelukkig zijn het deze keer wel echt twee titels van formaat. Dit is de PlayStation Plus Games maart 2019 line up.

PlayStation Plus Games Maart 2019: Call of Duty Modern Warfare Remastered

We beginnen met de game Call of Duty Modern Warfare Remastered. De game werd destijds meegeleverd bij Call of Duty Infinite Warfare, wanneer je de speciale editie kocht. Maar nu kun je hem dus gratis los downloaden. De game is een remaster van Call of Duty 4: Modern Warfare, dat destijds de lat van de First Person Shooter naar een hoger niveau tilde en de reeks definitief op de kaart zette. In deze game kun je zowel aan de slag met het singleplayeravontuur als de uitgebreide multiplayermodus. En dat alles is voorzien van een nieuw likje verf en een 4K-resolutie wanneer je de game op de PlayStation 4 Pro speelt.

PlayStation Plus Games maart 2019

PlayStation Plus Games Maart 2019: The Witness

De tweede game van deze maand is The Witness. Het is een game die gemaakt is door Jonathan Blow. Deze beste vent was in 2008 succesvol met de platformer Braid, waarbij je de mogelijkheid had om de tijd te manipuleren. Je zou Blow kunnen zien als de grondlegger van het succes van de moderne indiegame. The Witness is een project geweest waarbij hij wellicht iets te veel hooi op zijn vork had genomen. De game werd meerdere keren uitgesteld. Toch is het een zeer indrukwekkende puzzelgame geworden, waarbij je je op een mysterieus eiland bevindt en via puzzels een weg door een doolhof moet banen. Zeker een unieke game.

PlayStation Plus Games maart 2019

Beide games zijn vanaf 5 maart beschikbaar. Heb je nog een PlayStation Plus? Scoor het dan hier. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games maart 2019 met Call of Duty Modern Warfare Remastered
Sluiten