De PlayStation Plus Games van maart zijn bekend: deze titels speel je gratis!

Gisteren liet Microsoft al weten wat hun nieuwe games zijn met Games with Gold. Dan weet je dat Sony niet heel erg lang op zich laat wachten. En zodoende hebben we nu de PlayStation Plus Games maart-line up.

Zoals gebruikelijk bestaat ook de PlayStation Plus Games maart-line up uit twee games voor de PlayStation 4. Wel krijg je als PlayStation Plus-gebruiker toegang tot de Predator: Hunting Grounds multiplayer trial, welke op 27 maart plaatsvindt. Dit zijn de twee games waarmee je aan de slag kunt.

PlayStation Plus Games maart: Shadow of the Colossus

We beginnen de PlayStation Plus Games maart-line up met gelijk de meest interessante game van deze twee. Shadow of the Colossus is een absolute gameklassieker. Oorspronkelijk verscheen de game op de PlayStation 2. Vervolgens kreeg hij zowel op de PlayStation 3 als de PlayStation 4 een remaster. Het is een game die vooral geldt als een belevenis. Je stapt op de rug van je paard en rijdt daarmee door het land op zoek naar enorme Colossi. Die moet je dan weer afmaken om op die manier je geliefde te redden. Het is een game die niet echt een heel duidelijk verhaal vertelt, maar door de touwtjes aan elkaar te knopen krijg je een ervaring zoals je die zelden hebt meegemaakt.

Shadow of the Colossus (Afbeelding: PlayStation)

Sonic Forces

Tegenover het legendarische Shadow of the Colossus in de PlayStation Plus Games maart-line up is Sonic Forces een stuk minder spectaculair. De game verscheen in 2017 en werd matig ontvangen. Maar hey, nu met de nieuwe Sonic-film in de bioscoop is het wellicht de moeite waard om je een keer aan een avontuur met Sonic in de hoofdrol te beleven. Het doel van de game is om een klein leger op te bouwen en het daarmee op te nemen tegen Dr. Eggman. Daarbij kun je zowel aan de slag met de moderne als de klassieke Sonic en heb je de mogelijkheid om je eigen soort personage te maken.

Sonic Forces
Sonic Forces (Afbeelding: Sega)

De PlayStation Plus Games maart-line up is vanaf 3 maart beschikbaar. Tot die tijd kun je dus nog aan de slag met een game als BioShock Infinite, zoals je hier kunt lezen.

Reageer op artikel:
De PlayStation Plus Games van maart zijn bekend: deze titels speel je gratis!
Sluiten