Dit zijn de PlayStation Plus games van mei 2019!

Normaal gesproken is het de bedoeling dat PlayStation via zijn eigen blog bekendmaakt wat de nieuwe games zijn voor PlayStation Plus. De PlayStation Plus Games mei 2019-line up is echter via het Russische platform gelekt. Nu zou het zo kunnen dat dit hoax is en we er dus keihard intrappen. Maar als we kijken naar de twee games die genoemd worden, dan klinkt dat eigenlijk heel logisch en geheel in lijn met de afgelopen, toch wel teleurstellende, maanden. Dit zijn de PlayStation Plus Games van mei 2019.

PlayStation Plus Games mei 2019

PlayStation Plus Games Mei 2019: Overcooked

Overcooked is de ideale game om samen met vrienden te gaan spelen. In de game krijg je verschillende levels, waar je telkens verantwoordelijk bent voor een restaurant. Daarbij heeft elke speler zijn eigen taak in de keuken. De ene is verantwoordelijk voor de salades, de andere moet het vlees bakken en ga zo maar door. Uiteindelijk is het zaak om de verschillende elementen bij elkaar te brengen om zo een mooi gerecht te serveren. Probleem daarbij is alleen dat je tussen de verschillende punten waar je kookt obstakels zijn die het geheel niet makkelijk maakt. Chaos en fun gegarandeerd.

PlayStation Plus Games mei 2019

PlayStation Plus Games Mei 2019: What Remains of Edith Finch
De tweede game is What Remains of Edith Finch, een titel die in 2017 werd uitgebracht. De game is gemaakt door Giant Sparrow, dat eerder verantwoordelijk was voor The Unfinished Swan. Het is een verhalende game, waar je als speler aan de slag gaat als Edith. Met haar verken je het enorme landhuis van de familie Finch en leer je meer over de geschiedenis van de familie. Het doel daarbij is om er achter te komen waarom jij nog als enige in leven bent. Door dat te bereiken ga je aan de slag met de andere familieleden tot aan hun dood. Het is een game die vaak als uniek wordt beschreven en nu dus als gratis game gehaald kan worden.

Reageer op artikel:
Dit zijn de PlayStation Plus games van mei 2019!
Sluiten