PlayStation Plus games voor November 2017 zijn bekend!

De nieuwe maand is begonnen en dat betekent dat je ook weer nieuwe games hebt die je gratis binnen kunt halen. Gratis, mits je een actief PlayStation Plus-abonnement hebt. Maar dat heb je vandaag de dag sowieso al nodig om games online te spelen, dus wat dat betreft is er eigenlijk geen ontkomen aan.

Dit zijn de zes nieuwe games die je deze maand bij je PlayStation Plus-abonnement krijgt.

PlayStation Plus Games November 2017 PS4 – Worms Battlegrounds

Sinds begin jaren negentig kennen we de Worms-serie al. In elk deel heb je een aantal wormen onder jouw commando. Zij moeten hun wapenarsenaal gebruiken om de andere wormen af te maken. In Worms Battlegrounds is dat idee nog altijd aanwezig, maar dan met de graphics en mogelijkheden van nu. Het is een game die makkelijk is om op te pakken en eigenlijk ideaal is om met vrienden te spelen. Een titel waar je vandaag de dag geen volle prijs meer voor betaald, maar juist daarom is het een geschikte titel voor de PlayStation Plus line-up.

PlayStation Plus Games November 2017 PS4 – Bound

Bound heeft wel iets weg van het geweldige Journey. Net als bij die game word je nauwelijks uitgelegd wat er van je verwacht wordt, maar vind je je eigen weg en de bijbehorende doelen. Visueel gezien is de game een heerlijk exemplaar en ook de muzikale ondersteuning mag genoemd worden. Bound is typisch zo’n game die je pas begrijpt wanneer je hem speelt en daarom is dit een ideaal moment om de game aan de tand te voelen.

PlayStation Plus Games November 2017 PS3 – R-Type Dimensions

Als je dol bent op klassieke space shooters zoals je die vroeger in de arcadehal speelde, dan haal je met R-Type Dimensions een hele fijne game in huis. Het is de remaster van R-Type 1 en 2 en zet de speler in een spaceship. Met dat voertuig vlieg je door levels heen en schiet je onderweg op alles dat beweegt. Enerzijds moet je proberen in leven te blijven, anderzijds wil je door middel van powerups steeds sterker worden. Het is zo’n typische game die je kunt blijven spelen.

PlayStation Plus Games November 2017 PS3 – Rag Doll Kung Fu – Fists of Plastic

Dit is een beetje vreemde actiegame, waarbij je de mogelijkheid hebt om de verschillende lichaamsonderdelen van jouw vechters los te besturen en zo voor grappige effecten zorgt. Het is een game die vooral door die gekkigheid opvalt, maar als je puur naar de gameplay en inhoud kijkt, dan heeft het helaas niet al te veel te bieden.

PlayStation Plus Games November 2017 Vita – Dungeon Punks

Dan de PlayStation Vita, waarbij de eerste game van deze maand, Dungeon Punks, ook speelbaar is op de PlayStation 4. Het is een vrolijke beat em up, waar je als speler door levels heen loopt en onderweg met vijanden knokt. Beetje in de stijl van de oude Streets of Rage en Golden Axe-games. Buiten de actie zitten er ook RPG-elementen in de game, waardoor je jouw personages beter kunt maken. Vrolijk en vermakelijk en wat ons betreft zeer de moeite waard.

PlayStation Plus Games November 2017 Vita – Broken Sword 5 Episode 1 en 2

Tot slot kun je op je PlayStation Vita deze maand de twee episodes van Broken Sword 5 gaan proberen. Broken Sword 5 is redelijk trouw aan de serie en is een fijne adventuregame, waarbij je een grote hoeveelheid puzzels op je krijgt afgevuurd. Sommige liggen voor de hand, andere zijn echte breinbrekers. Overigens is er geen derde episode, het is dus eigenlijk de volledige game.

PlayStation Plus Games November 2017

Dat zijn de games die je deze maand kunt scoren. Wil je meer weten over de tofste games? Bezoek dan zeker onze uitgebreide gamingpagina!

Reageer op artikel:
PlayStation Plus games voor November 2017 zijn bekend!
Sluiten