PlayStation Plus Games November 2018 met Yakuza Kiwami

Een nieuwe maand betekent zoals altijd nieuwe games die je gratis krijgt als je een PlayStation Plus-abonnement hebt. Deze keer hebben we de PlayStation Plus Games November 2018-line up met daarbij de game Yakuza Kiwami als de grote trekpleister. Tijd voor het maandelijkse overzicht.

PlayStation Plus Games November 2018 PlayStation 4: Yakuza Kiwami

We trappen het overzicht af met de game Yakuza Kiwami. Het is het eerste deel uit de Yakuza-reeks die volledig opnieuw is opgebouwd. Op die manier kun je de game in huis halen zonder dat je per se de andere games uit de serie te hoeven hebben gespeeld. Het draait in de game om Kazuma Kiryu, die in de wereld van de Yakuza terecht komt en daarbij moet afrekenen met verschillende bendes. De game speelt zich af in een fictieve versie van Tokio waar je naast het hoofdverhaal van alles en nog wat kan beleven. Het is een game die zeer de moeite waard is en dit is dus een perfect moment om hem te beleven. De review van de game vind je hier.

PlayStation Plus Games November

PlayStation Plus Games November 2018 PlayStation 4: Bulletstorm: Full Clip Edition

De tweede game die je deze maand op de PlayStation 4 kunt halen is Bulletstorm: Full Clip Edition. Het is de remaster van de game Bulletstorm, die een paar jaar geleden op de vorige generatie spelcomputers verscheen. Het is een game die een beetje doet denken aan de oude Duke Nukem-games, waarbij het voornamelijk draait om keiharde actie en iets minder om verhaal. Daarmee is het een game die zeker geen must is, maar daarom juist des te handiger dat hij als PlayStation Plus-game nu beschikbaar is.

PlayStation Plus Games November

Naast deze twee titels zitten we ook in de laatste maanden dat je nog games krijgt op de PlayStation 3 en PlayStation Vita. Voor de PlayStation 3 krijg je deze maand de games Jackbox Party Pack 2 en Arkedo Series. Voor de Vita zijn de games van deze maand Burly Men At Sea en Roundabout. De Vita-games zijn ook te spelen op de PlayStation 4.

De nieuwe games zijn vanaf 6 november binnen te halen, mits je natuurlijk een actief PlayStation Plus-abonnement hebt.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games November 2018 met Yakuza Kiwami
Sluiten