Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 29 okt 2020

PlayStation Plus Games november 2020 met de eerste PS5-game

Met de PlayStation Plus Games november 2020-line up krijgen we een nieuwe mijlpaal. In november verschijnt de PlayStation 5 en zodoende zien we in de line up de eerste PS5-game.

Maar ook voor PS4-bezitters is er genoeg te beleven met twee games die naar mijn bescheiden mening dik de moeite waard zijn. De hoogste tijd voor een mooi overzicht, die zijn bekendgemaakt op het PlayStation Blog.

PlayStation Plus Games november 2020 PS5: Bugsnax

Met Bugsnax krijgen we de eerste PlayStation Plus-game voor de PS5. Bugsnax is een game die ons zeer interessant lijkt en daarom is het top dat je de game bij de lancering gelijk gratis binnen kunt halen. Samen met Astro’s World betekent dat dat je bij de lancering gelijk twee games hebt. En dan heb je natuurlijk nog toegang tot de PlayStation Plus Collection. Dat zijn een aantal PS4-games die op de PS5 zijn te spelen. Denk daarbij aan toppers als Days Gone, God of War en Uncharted 4. Maar goed, Bugsnax dus. Als journalist reis je af naar Snaktooth Island, waar beesten wonen die half insect en half snack zijn. Aan jou om ze te ontdekken en andere avonturen te beleven. De game is vanaf de lancering beschikbaar en kun je dan voor 4 januari 2021 aan je collectie toe voegen.

PlayStation Plus Games november 2020 PS4: Middle-earth Shadow of War

Als je nog geen PS5 gaat aanschaffen, dan valt er op de PS4 ook nog genoeg te beleven met twee interessante games. De eerste is Middle-earth Shadow of War. Het is een heerlijke actiegame in de wereld van Lord of the Rings, waarbij je het opneemt tegen vele vijanden in een grote open wereld. Opmerkelijk aan de game is het Nemesis-systeem. Als je een keer door een vijand wordt omgelegd, dan is de kans groot dat hij een hogere functie krijgt. Wanneer je dan weer leeft, kun je wraak nemen en zo veel ervaring scoren en zo beter te worden. Een game die zeer de moeite waard is en goed is voor vele uren speelplezier. Ideaal dus voor PlayStation Plus.

Hollow Knight: Voidheart Edition

De tweede PS4-game van deze maand voor PlayStation Plus is de game Hollow Knight: Voidheart Edition. Het is een Metroidvania-achtige game, waarbij je te maken krijgt met diverse vijanden. In de game leer je telkens nieuwe vaardigheden en kom je telkens verder in het avontuur. Uiteraard zijn er daarbij ook een aantal bazen te vinden. Een game die zeer goed is ontvangen en dus perfect wanneer je hem nog niet eerder hebt gespeeld.

De PlayStation Plus Games-line up van november is beschikbaar vanaf 3 november en dan heb je tot en met 30 november om ze aan jouw collectie toe te voegen. Wil je meer lezen over gaming, waaronder de PS5, bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games november 2020 met de eerste PS5-game
Sluiten