Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 29 okt 2021

PlayStation Plus games november: zes (!) nieuwe gratis games op een rij

Elke maand kun je met een actief PlayStation Plus-abonnement een aantal games gratis binnenhalen. Meestal zijn dat er drie. In november zijn het er echter zes titels die je binnen kunt halen.

Maar daarbij zijn drie titels in de PlayStation Plus Games-line up van november exclusief voor de PlayStation VR. Dus als je die headset niet hebt, dan moet je het ‘gewoon’ met drie titels doen. Tijd voor een overzicht

PlayStation Plus Games november line up

Knockout City

Het mooie aan de PlayStation Plus Games line up van november is dat je deze keer geen games hebt die exclusief op de PlayStation 5 komen. Op die manier kun je dus ook met de PlayStation 4 alle games beleven. De eerste titel is Knockout City. Deze game kwam een paar maanden geleden uit en werd best wel goed ontvangen. Het is in principe trefbal de game, maar dan met wat twists. Zo kun je diverse speciale worpen maken of manieren om de ballen te ontwijken. En dat dan in een online wereld. Het is een game die je echt moet proberen om te begrijpen. En dat kan dus nu.

Knockout City
Knockout City (Afbeelding: Electronic Arts)

First Class Trouble

Maar je krijgt in deze PlayStation Plus-games line up ook een game die je wellicht niet kent. Dat is First Class Trouble. De game wordt beschreven als een social deduction party game. Met zijn zessen speel je de game dan online. Daarbij worden sommige spelers ingedeeld als de zogenaamd Residents, die moeten samenwerken om de AI van het ruimteschip te stoppen van zijn kwade plannen. Maar er zijn ook twee spelers die de Personoids zijn en de Residents proberen tegen te werken. Een beetje Among Us dus. Het is de grote vraag wie je kunt vertrouwen en wie niet.

First Class Trouble PlayStation Plus
First Class Trouble (Afbeelding: Versus Evil)

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning

En dan heb je nog de game Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning. Een avonturengame die alweer een tijd geleden is uitgebracht. Het is een alleraardigste titel, maar dan wel één die hier en daar wat ruwe rondjes heeft. Dat is eigenlijk perfecte game om een gratis te proberen. De combinatie tussen het verhaal, de diverse RPG-elementen en het combatsysteem moet je heel wat uren bezig houden.

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning
Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning (Afbeelding: Electronic Arts)

PlayStation VR-fun

Tot slot krijg je tijdens deze PlayStation Plus-line up een drietal PlayStation VR-games helemaal gratis. Dus stof die bril af en ga aan de slag met games als The Persistance, The Walking Dead: Saints & Sinners en Until You Fall. Ideaal om deze donkere dagen mee door te komen. De nieuwe games zijn vanaf 2 november binnen te hengelen. Tot die tijd kun je nog de games van deze maand scoren.

PlayStation Plus games oktober: je nieuwe gratis games op een rij

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
PlayStation Plus games november: zes (!) nieuwe gratis games op een rij
Sluiten