Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 27 sep 2018

De PlayStation Plus Games voor Oktober 2018 zijn bekend!

De afgelopen maanden hebben we met de PlayStation Plus-games heel wat grote titels gekregen die je wellicht in een eerder stadium hebt gemist. De afgelopen twee maanden kon je zodoende aan de slag met Mafia 3 en Destiny 2. Deze maand lijkt de geldkraan een beetje teruggeschroefd en moeten we het doen met Friday the 13th: The Game en wat andere titels. Dit is de PlayStation Plus Games Oktober 2018-line up.

PlayStation Plus Games Oktober 2018: Friday the 13th: The Game

De belangrijkste titel van deze maand voor de PlayStation 4 is Friday the 13th: The Game. Het is een titel die draait om het angstaanjagende personage Jason Voorhees. Hij is zoals altijd op zoek naar tieners om eens even gruwelijk af te maken. De tieners in de game proberen juist in leven te blijven. Het is een game waarbij één iemand als Jason los mag gaan en de andere spelers de rol van tieners opnemen. Door samen te werken kan die laatste groep er voor zorgen dat ze in leven blijven. Het is een game die vol zit met schrikmomenten en waarbij je als tiener nooit weet waar Jason vandaan komt.

PlayStation Plus games oktober 2018

PlayStation Plus Games Oktober 2018: Laser League

De tweede PlayStation 4-titel van deze maand is Laser League. Het is een game die in de zomer van 2017 uitkwam en gemaakt is door Roll7, een ontwikkelaar die je wellicht kent van de games OlliOlli en Not a Hero. Het is een game die net als Friday the 13th in een multiplayer stand gespeeld moet worden. Daarbij word je gedropt in een arena en moet je de tegenstanders uitschakelen. Terwijl je dat probeert, moet je er ook voor zorgen om niet geraakt te worden door de verschillende laserstralen in de arena.

PlayStation Plus games oktober 2018

Naast de PlayStation 4-games krijgen we ook nog games voor de andere platformen. PlayStation 3-bezitters kunnen aan de slag met de games Master Reboot en The Bridge. En voor de PlayStation Vita heb je de titels Read Only Memories en Rocketbirds 2: Evolution. Deze twee games zijn ook speelbaar op de PlayStation 4. De nieuwe line up is vanaf 2 oktober in huis te halen. Meer weten over gaming? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De PlayStation Plus Games voor Oktober 2018 zijn bekend!
Sluiten