Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 25 sep 2019

PlayStation Plus Games oktober 2019 met The Last of Us Remastered

Eerder vandaag brachten we het nieuws dat The Last of Us 2 werd voorzien van een releasedatum en een nieuwe trailer. Daarover kun je hier meer lezen. Dat belooft één van de beste games van 2020 te worden. Zeker gezien het gemaakt wordt door Naughty Dog (die naast The Last of Us ook verantwoordelijk is voor de Uncharted-reeks) en vanwege het feit dat het eerste deel fantastisch was. Mocht je die nog nooit hebben gespeeld, dan hebben we goed nieuws. The Last of Us Remastered is namelijk één van de games in de PlayStation Plus oktober 2019-line up.

PlayStation Plus games oktober 2019 The Last of Us Remastered

The Last of Us is een game die oorspronkelijk verscheen op de PlayStation 3, maar al redelijk snel werd voorzien van een Remastered-versie op de PlayStation 4. Deze versie is voorzien van een iets hogere resolutie en kent onder andere de mogelijkheid om de game te pauzeren en een foto te nemen van hetgeen dat je ziet. Omdat het een mooie game is, is dat zeker de moeite waard. Toch is het uiteindelijk het avontuur waar het om draait. In de game maken we kennis met Joel en Ellie. Joel is een ietwat oudere vent die twintig jaar geleden heeft gezien hoe zijn wereld in elkaar stortte nadat er een virus uitbrak die mensen in Infected veranderden. Ellie is pas 14 en kent de harde wereld als de hare. Samen gaan ze op reis op zoek naar antwoorden.

PlayStation Plus Games oktober
The Last of Us Remastered (Afbeelding: Sony)

Daarnaast krijg je ook de grote DLC-uitbreiding in de vorm van The Last of Us: Left Behind. Daarin ga je aan de slag met Ellie, die haar beste vriendin Riley weer tegenkomt. Samen met haar ga je op avontuur dat er voor zorgt dat hun leven voor altijd verandert.

MLB The Show 19

Ook de tweede game in de PlayStation Plus oktober 2019-line up is een titel die exclusief verschijnt voor de PlayStation 4 in de vorm van MLB The Show 19. Het is de meest recente honkbal-game van de ontwikkelaar en werd eerder dit jaar uitgebracht. Op die manier kun je dus aan de slag met de teams en spelers van dit seizoen. Wel zo fijn als je bedenkt dat de Playoffs in oktober gaan beginnen. Zodoende kun je nu echt nog even goed gaan genieten van het moois dat honkbal te bieden heeft. In de game kun je onder andere je eigen personage gaan maken en daarmee een carrière beginnen. Ideaal dus om te zien of de reeks iets voor je is.

MLB The Show 19 (Bron : Sony)

De nieuwe games zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games oktober 2019 met The Last of Us Remastered
Sluiten