PlayStation Plus Games oktober brengt Need for Speed Payback

Het is alweer oktober en langzaam maar zeker komt het einde van dit rampjaar in zicht. Toch zijn er nog wat lichtpuntjes op het gebied van gaming. Zeker volgende maand met de nieuwe spelcomputers wordt het een feest. Op de PS4 valt gelukkig ook nog genoeg te beleven. Zo kun je deze maand met de nieuwe PlayStation Plus Games oktober-line up aan de slag.

Zoals gewoonlijk vinden we in de PlayStation Plus Games oktober-line up twee titels. En gelukkig zijn het deze maand weer twee games die enigszins de moeite waard zijn. Titels die je waarschijnlijk niet bij de lancering hebt gehaald, waardoor ze nu perfect zijn om aan je catalogus toe te voegen. Tijd voor het overzicht.

PlayStation Plus Games oktober met Need for Speed Payback

We beginnen de PlayStation Plus Games oktober-line up met Need for Speed Payback. De game komt uit 2017 en neemt je mee naar het fictieve gebied van Fortune Valley. Dit is duidelijk geïnspireerd op Las Vegas. In de game neem je het op tegen een kartel genaamd The House. Zij hebben in het verleden je iets geflikt en jij wilt nu pure wraak. Daarvoor moet je wel hoog inzetten en dat is niet altijd verstandig wanneer je je in een gokparadijs bevindt. De game is zeker niet de beste game uit de Need for Speed-reeks, maar vermakelijk genoeg wanneer je hem gratis binnen kunt halen.

Vampyr

De tweede game in de PlayStation Plus Games oktober-line up is de game Vampyr. Het is gemaakt door de ontwikkelaar Dontnod Entertainment. Dit bedrijf ken je voornamelijk van Life is Strange en bracht onlangs het sterke Tell me Why op de Xbox One uit. In dit avontuur reis je af naar een setting van 1918. In Londen ben je een dokter die verandert is in een vampier. Het is aan de speler hoe hij omgaat met die krachten. Kies je er voor om de bevolking te gebruiken om jezelf te voeden en sterker te maken, met alle consequenties vandien, of probeer je nog zoveel mogelijk een mens te blijven?

De nieuwe games van de PlayStation Plus Games oktober-line up zijn vanaf 6 oktober binnen te halen. Heb je nog geen PlayStation Plus? Scoor dan hier een abonnement. Tot die tijd kun je de games van september nog downloaden.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus Games oktober brengt Need for Speed Payback
Sluiten