Tech 6 sep 2017 Jelle van Es

Dit is de PlayStation Plus Games September 2017 line up

Als je in het bezit bent van PlayStation Plus dan kun je natuurlijk je games online spelen. Daarnaast krijg je elke maand als betalende klant de mogelijkheid om kennis te maken met een aantal games die gratis worden weggeven en speelbaar zijn zolang je een actief abonnement hebt. Dit is de PlayStation Plus Games September 2017 line-up.

PlayStation Plus Games September 2017 PlayStation 4 – Infamous Second Son

Eindelijk krijgen we met Infamous Second Son een game voor onze kiezen die een paar jaar geleden als grote release werd uitgebracht. De game komt uit 2014 en was na de launchperiode van de PlayStation 4 één van de eerste interessante games. In Infamous Second Son reizen we af naar Seattle, waar we kennismaken met Delsin Rowe. Delsin beschikt over superkrachten in een wereld waarin het gebruik ervan verboden is. Hij trekt zich daar echter niets van aan en gaat er mee los. Het is een zeer fijne openwereld game, die het verdient om ontdekt te worden.

PlayStation Plus Games September 2017 PlayStation 4 – Child of Light

De tweede PlayStation 4-game van deze maand is Child of Light. Het is een game die opvalt dankzij zijn speciale sprookjesachtige graphics, en dit wordt gecombineerd met gameplay die uiterst solide in elkaar zit. Het is een combinatie tussen klassieke RPG- en platform-elementen op een manier zoals we dat nog niet eerder gezien hebben. Het unieke van de game kan ook afschrikken. Wat dat betreft is het maar goed dat de game nu als PlayStation Plus-game beschikbaar is, zodat iedereen hem kan spelen.

playstation plus games september 2017

PlayStation Plus Games September 2017 PlayStation 4 (VR) – RIGS

Als een bonus krijg je deze maand ook nog de game RIGS bij je PlayStation Plus-abonnement. Het is een PlayStation VR-launchgame, waarbij je plaatsneemt in een zeer flexibele robot en vervolgens een soort basketbal met een twist speelt. Je kunt tegenstanders daarbij beschieten om hen het leven zuur te maken en de bal af te pakken. Het is redelijk uniek, maar je hebt dus wel een PlayStation VR nodig om het te kunnen spelen.

PlayStation Plus Games September 2017 – De andere games

Als je naast een PlayStation 4 ook in bezit bent van een PlayStation 3 of een PlayStation Vita, dan kun je daar ook een aantal games voor binnenhalen. De line up daarvoor is deze maand alleen niet zo heel erg goed. Zo kunnen PlayStation 3-bezitters aan de slag gaan met Truck Racer en Handball 2016. Games die niet heel veel uitleg nodig hebben. Op de Vita krijg je de games We Are Doomed en Hatoful Boyfriend. Games die je via crossbuy overigens ook op de PlayStation 4 kunt spelen. Hatoful Boyfriend is daarbij de meest opvallende game. Het is een dating simulator, zoals die in Japan erg populair zijn. Het enige verschil is dat je in plaats van een mens, een duif bent. We verzinnen dat niet.

De PlayStation Plus Games September 2017 line up is vanaf nu binnen te halen. Check ook onze review van Cities Skylines voor de Playstation 4.

Reageer op artikel:
Dit is de PlayStation Plus Games September 2017 line up
Sluiten