Mark Hofman
Mark Hofman Games 31 dec 2020
Leestijd: 2 minuten

PlayStation Plus: dit zijn de gratis games van januari 2021

Het nieuwe jaar staat op het punt te beginnen wat o.a. betekent dat PlayStation Plus-leden weer een hele lading gratis games kunnen verwachten. De komende twaalf maanden staan er weer verschillende games op het programma en de eerste drie zijn inmiddels bekend.

PlayStation Plus leden met een PS4 krijgen in januari toegang tot twee gratis games, waar mensen met een PS5 los kunnen met drie titels.

Gratis PlayStation Plus games van januari

Vanaf 5 januari, volgende week dinsdag dus al, krijgen PlayStation Plus leden weer toegang tot een aantal gratis games. Voor de maand januari staan de volgende drie titels op de planning:

  • Shadow of the Tomb Raider
  • Greedfall
  • Manearter

Shadow of the Tomb Raider is zowel voor de PlayStation 4 als voor de PlayStation 5 beschikbaar. In de derde game in de Tomb Raider reboot brengt PlayStation Plus leden een fantastisch nieuw avontuur. Je waant in gevechten met je boog, ontdekt nieuwe werelden en moet een flinke lading aan puzzels oplossen voor je de game hebt uitgespeeld. Wat dat betreft valt er genoeg te beleven en kun jij je uren blijven vermaken.

De tweede game, die voor zowel de PS4 als de PS5 beschikbaar is, is Greedfall. Deze action-RPG verscheen eerder al op PlayStation Now en biedt PlayStation Plus leden een heerlijke tijd. Monsters hebben de wereld overgenomen en het is jouw taak om onze planeet weer in handen te krijgen van de mensheid. Een typische RPG-game waar je zonder twijfel plezier uit gaat halen.

De derde PlayStation Plus game van januari is een PlayStation 5 titel. Het gaat om de game Maneater waarin jij in de huid kruipt van een haai. Een fantastisch concept, want deze RPG zorgt er dus voor dat jij je richt op de ontwikkeling van je haai en op die manier zoveel mogelijk slachtoffers maakt. Zie het een beetje als Jaws, maar dan vanaf de andere kant van het verhaal.

Games van december 2020

Vanaf dinsdag 5 januari kunnen PlayStation Plus leden de nieuwe games dus downloaden. Tot die tijd is het mogelijk om de games van december snel te downloaden of in je bibliotheek te zetten. Wanneer je dat laatste doet kun je de games, zolang je nog lid bent, ten alle tijden gratis downloaden.

Benieuwd naar welke games je nog kunt downloaden? Lees dan dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
PlayStation Plus: dit zijn de gratis games van januari 2021
Sluiten