Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 30 jun 2020

PlayStation Plus juli kent maar liefst drie gratis games

Wanneer je een PlayStation 4 in huis hebt, dan heb je eigenlijk een PlayStation Plus-abonnement nodig. Handig om op die manier online te game. Maar je krijgt ook gratis games. En met de PlayStation Plus juli-line up zijn dat er maar liefst drie.

De reden waarom je bij de PlayStation Plus juli-line up drie games krijgt, heeft te maken met het feit dat PlayStation een klein feestje te vieren heeft. Gisteren was het namelijk tien jaar geleden dat de service werd gelanceerd. En wie jarig is, trakteert. Tijd om te kijken welke games je deze maand kunt scoren.

PlayStation Plus juli met NBA 2K20

We beginnen deze PlayStation Plus juli-line up met de game NBA 2K20. Qua timing eigenlijk een goede release. Normaal gesproken zou het basketball-seizoen nu voltooid zijn, maar door alle coronaproblemen werd ook die competitie stilgelegd. Het is nu de bedoeling dat eind juli de draad weer wordt opgepakt met een competitie in Florida, gevolgd door de playoffs. Met de game kun je alvast wennen aan de verschillende topteams en de spelers die er voor uitkomen. Of je begint je eigen carrière in de game met de MyCareer-modus. Maar het is ook mogelijk om je eigen dreamteam te verzamelen in de MyTeam-modus. Kortom, een game waar genoeg in te beleven valt. Lees hier onze review.

NBA 2K20 playstation plus juli
NBA 2K20 (Afbeelding: 2K Games)

Rise of the Tomb Raider: 20 Year Celebration

Rise of the Tomb Raider is het tweede deel van de moderne Lara Croft-trilogie. De game verscheen in 2015 voor de Xbox One, om een jaar later als de zogenaamde 20 Year Celebration-versie op de PlayStation 4 uit te komen. Dat is de versie die in de PlayStation Plus juli-line up zit. Het is een game die zeer goed is ontvangen en een mooie mix tussen platform-elementen en keiharde actie biedt. Daarbij reist Lara onder andere af naar het ijskoude Siberië om daar een groot avontuur te beleven. Echt zo’n heerlijke game om je een paar uur op te storten.

Rise of the Tomb Raider (Afbeelding: Square Enix)

Erica

De derde game in deze PlayStation Plus juli-line up is zeg maar de bonusgame in de vorm van Erica. Dit is een interactief verhaal, waarbij je aan de slag gaat met het meisje Erica. In de game maak je verschillende keuzes en als gevolg daarvan verloopt het verhaal op een bepaalde manier. Daarbij is niks wat het lijkt. Het is een game die maar een paar uur lang is, maar zeker niet verkeerd is, zoals je in onze review kunt lezen.

Erica (Afbeelding: PlayStation)

De games in de PlayStation Plus juli-line up zijn vanaf 7 juli te downloaden.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus juli kent maar liefst drie gratis games
Sluiten