Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 28 mei 2020

PlayStation Plus juni 2020 brengt ook nog Star Wars: Battlefront 2

De PlayStation Plus juni 2020-line up is bekendgemaakt. En daaruit blijkt dat dit misschien wel de beste maand is qua gratis games die aangeboden worden. Natuurlijk, vroegah had je zes games per maand, dankzij de PlayStation Vita en de PlayStation 3. En nu heb je enkel PlayStation 4-games. Maar dit zijn twee uitstekende shooters die je in één klap krijgt. Tijd dus voor het maandelijkse overzicht zoals je dat van ons gewend bent.

PlayStation Plus juni 2020: Call of Duty: WWII

De eerste game in de PlayStation Plus juni 2020-line up werd al eerder bekend gemaakt. Het gaat om Call of Duty: WWII. Deze game werd in 2017 uitgebracht en neemt je mee naar de setting van de Tweede Wereldoorlog. De game was een fijne verandering ten op zichte van alle futuristische acties in de voorgaande delen. Mede daarom kun je zeggen dat deze game er voor heeft gezorgd dat de serie weer op de kaart is gezet. De game brengt een boeiend verhaal, waarin je verschillende bekende veldslagen voorgeschoteld krijgt. Daarnaast is er natuurlijk een uitgebreide multiplayer waar je je vele uren mee kunt vermaken. Het is een absolute topgame en dus heerlijk om gratis binnen te halen.

Star Wars Battlefront 2

De tweede game van deze PlayStation Plus juni 2020-line up is Star Wars Battlefront 2. Dus niet Spider-Man zoals we eerder hadden gedacht. Dat maakt niet heel erg veel uit, want ook dit is een topgame. De game komt uit 2017 en werd destijds met gemixte berichten ontvangen. De game kent een singleplayeravontuur dat best wel aardig is, maar het draait voornamelijk om de multiplayer. Destijds werd die gelanceerd met allemaal smerige microtransactie mogelijkheden. Maar die zijn er nu voor een groot gedeelte uitgesloopt, waardoor je gewoon een heerlijke multiplayershooter in het Star Wars-universum kunt beleven.

De PlayStation Plus juni 2020-games zijn vanaf 2 juni te spelen. Call of Duty: WWII kun je echter nu alvast downloaden, zodat je er op 2 juni mee los kan gaan. Voor 6 juli moet je ze dan gedownload hebben. Wil je meer lezen over de PlayStation 4? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus juni 2020 brengt ook nog Star Wars: Battlefront 2
Sluiten