Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 29 aug 2019

PlayStation Plus september 2019 brengt Batman Arkham Knight

Het is alweer bijna september. Dat besef komt binnen wanneer Sony bekend maakt wat de nieuwe PlayStation Plus-games zijn. Deze keer krijgen we met met name Batman Arkham Knight een interessante titel voorgeschoteld. Zoals gewoonlijk introduceren we de twee games in onze PlayStation Plus september 2019-line up overzicht.

PlayStation Plus september 2019 Batman Arkham Knight

En we beginnen dit PlayStation Plus september 2019-overzicht met de game Batman Arkham Knight. Het is een game die alweer in de lente van 2015 verscheen en het laatste deel i de trilogie was. Het wordt gezien als één van de betere superheldengames die ooit is uitgebracht en mocht je dus nog nooit de game hebben gespeeld, dan is dit je uitgelezen kans. In de game ga je andermaal aan de slag als Batman en krijg je te maken met vele verschillende schurken en uitdagingen. Daarbij is er een top vechtsysteem waarbij je op het juiste moment verschillende aanvallen moet ontwijken. Kortom, een game die je gespeeld moet hebben.

Darksiders 3

De tweede game in de PlayStation Plus september 2019-line up is Darksiders 3. Qua kwaliteit is dit natuurlijk totaal niet te vergelijken met Batman, maar ook deze game heeft zo zijn charme. In de game ga je aan de slag met Fury, welke één van de vier Rijders van de apocalyps is. Met haar neem je het op tegen de Seven Deadly Sins en de personages die voor hen werken. Het is een game met veel actie en waarbij je je verstand redelijk op nul kunt gaan zetten. De game is redelijk nieuw en kwam eind 2018 uit. Destijds schreven we deze review van de game.

De games van de PlayStation Plus september 2019-line up zijn vanaf 3 september te downloaden. Tot die tijd kun je nog de games van vorige maand gaan spelen. Dit zijn Sniper Elite 4 en de WipEout Omega Collection. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
PlayStation Plus september 2019 brengt Batman Arkham Knight
Sluiten