Daniel Koster
Daniel Koster Gaming 24 aug 2016

Vandaag: vanaf nu PlayStation spellen streamen op je computer, iPhone 6 kent schermproblemen en meer

Eindelijk is het dan zover. Je kunt vanaf vandaag PlayStation spellen gaan streamen op je computer. Dat kan via PlayStation Now. Die dienst is vanaf vandaag in Nederland beschikbaar. Je leest er hier meer over.

Wozniak is geen fan van het verdwijnen van de headphone jack

Er is al veel discussie over het verdwijnen van de headphone jack geweest. Nu zegt de Woz dat ‘ie het jammer zou vinden als die verdween. Wat moet hij dan doen met zijn speciale oordopjes die enkel een headphone jack hebben? Bluetooth vindt hij ook niet chill trouwens. Wat een zeikerd eigenlijk, of niet?

De Visa NFC ring is nu beschikbaar

Contactloos betalen wordt meer en meer een dingetje. Je kunt door simpelweg je smartwatch of je smartphone ergens tegenaan te houden betalen. Ook kan dit natuurlijk via je bankpas. Maar met deze NFC ring is die handeling nóg gemakkelijker!

PlayStation spellen spelen op je computer vanaf vandaag in Nederland beschikbaar

Dit is winnen. Je kunt met PlayStation Now nóg meer PlayStation spellen op je computer spelen. Doordat er ook nog eens een speciale dongel voor je computer komt kun je je controller maximaal gebruiken voor het spelen van deze PlayStation spellen op je pc. Dubbel winnen!

Eén Pokémon Go speler kreeg het voor elkaar heel België te bannen

Dit verhaal is hilarisch. Een Pokémon Go speler uit België besloot te kijken of hij het IP adres van Proximus kon gebruiken om flink wat Pokémon te vangen. Echter zag Niantic dit als vals spelen waardoor Proximus werd gebanned. Het resultaat? Dat alle gebruikers van Proximus even geen Pokémon Go konden spelen. Briljant

Spotify wil minder aan plantenlabels gaan betalen

Spotify wil naar de beurs, dat is in ieder geval bijna zeker. Nu blijkt dat het bedrijf om aantrekkelijker voor investeerders te zijn platenlabels minder wil gaan betalen. Dat is voor de investeerders en de winst prima, maar minder voor de artiesten natuurlijk! Je moet toch een manier vinden om minder last van Apple en het kapitaal dat achter het bedrijf zit te vinden.

De vraag naar de Note 7 wordt Samsung bijna teveel

Het succes van de Note 7 is groot en wordt bijna de ondergang van Samsung. Het bedrijf heeft namelijk moeite om de grote vraag naar het apparaat te vervullen. Dat wordt bij schakelen!

De Disco drone van Parrot verschijnt volgende maand

Wij waren wel onder de indruk van de Disco drone van Parrot. Nu blijkt dat-ie onderweg is, letterlijk. De drone is namelijk vanaf volgende maand een feit. Of zo schijnt.

Dyson komt met apparaat dat je huis verhit én verfrist

Het is fijn als de lucht in je huis wel zo fris mogelijk is. Ook is het fijn als je het nooit koud hebt thuis. Combineer dan anders? Dat is wat Dyson dacht. Een luchtverfrisser die ook je huis verwarmt voor bijna zeshonderd euro is het resultaat.

Grootste vliegtuig ooit is tijdens testvlucht gecrasht

Overstappen van iOS naar Android is gemakkelijk dan ooit

Android Nougat maakt het je gemakkelijker dan ooit om over te stappen naar Android. Dit door een nieuwe functionaliteit die in Android N is verwerkt.

iPhone 6 schermen ondervinden problemen

Er wordt herhaaldelijk geklaagd over een probleem met de iPhone 6 schermen. Doordat twee chips die het scherm aansturen niet goed functioneren gaat het scherm bijvoorbeeld knipperen of reageert-ie niet meer.

Reageer op artikel:
Vandaag: vanaf nu PlayStation spellen streamen op je computer, iPhone 6 kent schermproblemen en meer
Sluiten