PlayStation Games of a Generation sale: korting op grote titels!

Regelmatig schrijven we over fijne deals die je kunt scoren. Zo hadden we afgelopen week een paar mooie aanbiedingen bij Bol.com. Deze keer hebben we onze ogen laten vallen op de PlayStation Store. Vanaf vandaag kun je daar profiteren van mooie kortingen in hun zogenaamde Games of a Generation-sale.

Scoor kortingen op de PlayStation Store met de Games of a Generation-sale

Volgens Sony richt deze nieuwe Games of a Generation-sale op de PlayStation Store zich voornamelijk op de absolute must-haves. Zeg maar de games die je eigenlijk gewoon gespeeld moet hebben op de PlayStation 4. Een aantal daarvan zijn wat ouder, maar er zitten ook kortingen bij op games die binnen de afgelopen twaalf maanden zijn verschenen en alsnog dik de moeite waard zijn. Een compleet overzicht van alle games vind je hier. Ik heb even de games er uitgepakt die wat mij betreft echt de moeite waard zijn:

De Deluxe Edition van Assassin’s Creed Odyssey

Een uitstekende game met veel toffe content. Deze versie wordt geleverd met veel extra content. Een absolute aanrader. Hij is hier te scoren.

Assassin's Creed Odyssey
Assassin’s Creed Odyssey (Bron: Ubisoft)

De Deluxe Edition van Battlefield V

Ook Battlefield V heeft nu de Deluxe Edition in de aanbieding. Ook deze wordt geleverd met veel toffe extra’s, maar het is uiteindelijk de basis van de game die gewoon goed blijft. Mocht je hem nog niet hebben, dan is dit het moment om toe te slaan.

battlefield 5 PlayStation
Battlefield V (Bron: EA)

Hitman 2

Eind vorig jaar verscheen Hitman 2. Het bleek een heerlijke game te zijn met vele boeiende missies. Mocht je nog altijd twijfelen, dan kun je hem voor dit prijsje eigenlijk niet laten liggen. Scoor hem hier.

PlayStation Store komt met kortingen in Games of a Generation-sale
Hitman 2 (Bron: Warner Bros)

De Ultimate Edition van Persona 5

Wellicht is het beter om te wachten op Persona 5 Royal, zoals die volgend jaar uitkomt. Maar aan de andere kant is en blijft dit één van de beste JRPG’s die je kunt scoren en gewoon dik de moeite waard is. Deze Ultimate Edition komt met veel extra content. Scoor hem hier.

PlayStatione sale
Persona 5 (Bron: Atlus)

Red Dead Redemption 2

De laatste aanrader is Red Dead Redemption 2, één van de beste games die vorig jaar is verschenen. Het is een enorm grote game, die ook nog eens een boeiende online modus heeft. Op die manier een titel om je honderden uren mee te vermaken. Zeker voor deze prijs.

Red Dead Redemption 2
Red Dead Redemption 2 (Bron: Rockstar Games)

Wil je meer lezen over de PlayStation 4? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
PlayStation Games of a Generation sale: korting op grote titels!
Sluiten