Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 12 mei 2020

Op deze manier volg jij de onthulling van de POCO F2 Pro live!

Het is vandaag 12 mei 2020 en dat betekent dat de POCO F2 Pro vandaag het daglicht ziet. Ondanks het feit dat de telefoon lijkt om een vernieuwde versie van de Redmi K30 Pro, kunnen we vandaag toch wat verrassingen verwachten. Zo kijk je live mee met de livestream.

Het spreekt inmiddels namelijk voor zich dat de onthulling in de vorm van een digitaal evenement gehouden wordt vandaag. Wegen het coronavirus is het niet mogelijk voor mensen om live aanwezig te zijn bij de onthulling. Het hele evenement wordt dus uitgezonden door middel van een livestream en jij kan meekijken.

Zo kijk je mee met de onthulling

Het lanceringsevenement van de POCO F2 Pro staat voor vanmiddag 14:00 uur gepland. De livestream is gratis te volgen en dat kan je onder andere doen via YouTube. Op het platform is het bijvoorbeeld mogelijk om in een chatbox mee te praten met andere kijkers, dus wat dat betreft een goeie optie.

Via onderstaande embed is de livestream geheel gratis te volgen:

Verder is de livestream ook te volgen op Facebook en op Twitter.

POCO F2 Pro

Officieel gezien is er nog niet heel veel bekend over de nieuwe POCO F2 Pro, maar de geruchten weten uiteraard weer voldoende te melden. Het lijkt erop dat de nieuwe smartphone voorzien is van een Qualcomm Snapdragon SoC. Daarnaast beschikt de Pro over uniek koelsysteem om de smartphone op temperatuur te houden.

Verder wordt er gesproken over een prijskaartje van €570 voor het basismodel. Dat model beschikt over 128GB aan opslagcapaciteit. Het model met 8GB RAM en 256GB zou €749 moeten kosten. De POCO F2 Pro verschijnt mogelijk in de kleuren blauw, paars, grijs en wit.

Er wordt dus duidelijk gesproken over het feit dat de POCO F2 Pro een vernieuwde versie van de Redmi K30 Pro is. Wil je weten wat die smartphone je te bieden heeft, check dan zeker even dit artikel.

Reageer op artikel:
Op deze manier volg jij de onthulling van de POCO F2 Pro live!
Sluiten