POD: modulaire tent is geschikt voor elke kampeertrip!

Onze liefde voor kamperen wordt er meestal al vroeg ingestampt! Lekker met de tent naar Frankrijk, Spanje, Italië en andere warme oorden. Hoewel kamperen altijd leuk blijft, heb je op verschillende momenten in je leven meestal behoefte aan een ander onderkomen.

Modulaire POD-tent past zich aan aan jouw situatie

Eerst is een twee- of driepersoonstentje groot zat. Later wil je misschien toch een échte tent, met ruimte om te zitten en een luifel. Met de slimme, modulaire POD-tenten hoef je niet te kiezen.

POD is verkrijgbaar in twee verschillende varianten: de Maxi en de Mini. De Maxi is het ‘mothership’, met een diameter van vijf meter, en een hoogte van 2,7 meter. Je kunt ‘m als grote tent gebruiken, al dan niet met afgescheiden slaapgedeelte. De wand van de Maxi heeft echter ook verschillende openingen waar speciale tunnelstukken op passen.

Met deze stukken kun je verschillende Mini-varianten met de centrale tent verbinden. De Mini is wat kleiner, maar biedt nog steeds genoeg ruimte voor vier personen. Handig als je met jonge kinderen, of vrienden wilt kamperen. Zo heeft iedereen z’n eigen slaapgedeelte, en kun je gezamenlijk in de Maxi zitten.

De Mini’s hebben overigens ook losse ritsdeuren. Als je ’s nachts even naar het toilet moet, dan hoef je niet de hele tent door. Mocht je onverhoopt verschrikkelijke ruzie krijgen, dan koppel je de delen gewoon los…

Erg mooi ontwerp, dat je helemaal naar eigen wens samen kunt stellen. De Maxi-POD is te bestellen vanaf 638 euro. De Mini kost ongeveer 523 euro. Meer info vind je op de POD-website.

Check ook:

Reageer op artikel:
POD: modulaire tent is geschikt voor elke kampeertrip!
Sluiten