Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 27 apr 2018
Leestijd: 1 minuut

WANT: Poison Blueooth speaker in de jaren ’50-stijl

Gitaarversterkers zijn vaker inspiratie voor allerhande spullen, maar lang niet altijd pakt het stijlvol uit. De nieuwe Lofree Poison wireless speaker is van een andere orde.

Deze Bluetooth speaker is in jaren ’50-stijl met de kwaliteit van nu

Qua functionaliteiten voegt deze speaker niks anders toe dan de technieken die we al kennen, maar het design is om van te smullen. De retro jaren ’50-achtige speaker is aangename toevoeging, zowel binnenshuis als buiten de deur.

Laat je niet in de maling nemen door het bescheiden formaat van dit apparaat: de geluidskwaliteit is hartstikke in orde. De Lofree Poison spuwt de midden en hoge tonen uit via het voorpaneel, terwijl de bastonen uit de achterkant komen.

bluetooth speaker

Om het plaatje compleet te maken: het ding kan zes uur vooruit op één batterijlading. Zoals het een speaker met dit uiterlijk betaamt, kun je ‘m ook gewoon gebruiken als FM-radio, the old fashioned way.

De draadloze Poison Bluetooth speaker is voor omgerekend 73 euro hier te koop. Mocht de Poison speaker toch niet helemaal bij je interieur aansluiten dan vind je hier nog vijf toppers van een Bluetooth speakers.

Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
WANT: Poison Blueooth speaker in de jaren ’50-stijl
Sluiten