Jelle van Es
Jelle van Es Films & Series 16 sep 2019
Leestijd: 2 minuten

Pokémon Anime-fans vieren feest: Ash Ketchum bereikt na 22 jaar zijn doel

De Pokémon Anime bestaat inmiddels al meer dan twintig jaar. En in al die tijd probeert Ash Ketchum de beste Pokémon-trainer van de wereld te worden. Maar de beste jongen heeft fantastische Pokémon, maar het lukt hem steeds niet om als winnaar te eindigen. Maar na twintig jaar verlies met zich mee te hebben gedragen, heeft hij nu eindelijk een winst kunnen pakken.

Ash Ketchum wint een Pokémon League

Wellicht dat dit een beetje een spoiler is, maar tegelijkertijd staat het internet er vol mee en ben ik als Pokémon-liefhebber gewoon blij voor de kleine rakker. Al twintig jaar lang is hij tien jaar oud (dat lijkt me verschrikkelijk) en doet hij zo goed zijn best. Maar nu eindelijk is hij in de animatie de winnaar geworden van de Pokémon League in de Alola-regio, zoals je die kent van Pokémon Sun and Moon. En Twitter viert met hem mee.

Ook de originele voice-actor van Ash wist een mooie duit in het zakje te doen:

Hopelijk heeft Ash Ketchum nu de smaak te pakken. Zijn volgende avontuur brengt hem waarschijnlijk naar de wereld van Sword and Shield, die later dit jaar op de Nintendo Switch uitkomt. Wil je meer lezen over die game? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Pokémon Anime-fans vieren feest: Ash Ketchum bereikt na 22 jaar zijn doel
Sluiten