Pokémon Go lijkt een abonnementservice te krijgen

Pokémon Go is inmiddels al een flink aantal jaar op de markt. Sinds zijn release zijn er daarij diverse grote veranderingen doorgevoerd, waardoor de game vandaag de dag nog altijd de moeite waard is.

En de ontwikkelaar van Pokémon Go staat niet stil. Het lijkt er namelijk op dat er een soort van abonnementservice in de game gaat worden verwerkt.

Een abonnement voor Pokémon Go

Dat is althans hetgeen dat de ronde gaat op Reddit en het gevolg is van iemand die in de code van de laatste APK is gedoken. Via dit zogenaamde datamining is er het één en ander aan het licht gekomen, wat weer een indicatie geeft van wat er komen gaat. De meeste informatie daarvan heeft te maken met de Mega Evolutions. Zo komen er aparte Raid levels voor Pokémon die zo’n Mega Evolution doorvoeren. Daarnaast komt er een speciale serie aan quests rondom de Mega Evolutions in Pokémon Go. Maar dus ook een optie om een abonnement te nemen.

Onlangs werd het vierde jaar gevierd (Afbeelding: Niantic)

In de data is er binnen de Store-sectie van Pokémon go nu een zogenaamde Subscription Category toegevoegd aan de game. En dat zou dus betekenen dat je iets van een abonnement kunt nemen op de game. De vraag is natuurlijk wel wat dit gaat zijn. Het zou kunnen dat je met zo’n abonnement bijvoorbeeld geen Raid Pass meer nodig hebt of altijd voorzien bent van ballen wanneer die op zijn. Maar het zou ook kunnen dat er bepaalde voorwerpen in de game gaan komen die je enkel kunt gebruiken wanneer je zo’n abonnement hebt.

De tijd gaat het leren

Zoals wel vaker moet de tijd het gaan leren. Op dit moment is er nog geen aankondiging gedaan op het gebied van Pokémon Go en moeten we zodoende nog even afwachten. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Pokémon Go lijkt een abonnementservice te krijgen
Sluiten