Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 27 jun 2019

Volgende Pokémon Go Community Day draait om Mudkip

Regelmatig wordt er een Pokémon Go Community Day gehouden. Tijdens zo’n evenement kun je een paar uur lang een bepaalde Pokémon net wat vaker in het wild tegenkomen. Bovendien kun je wanneer je de Pokémon op die dag evolueert, hem voorzien van een speciale move. Dat is weer handig tijdens toekomstige Raid-battles. De volgende Pokémon Go Community Day draait om de Pokémon Mudkip.

Pokémon Go Community Day met Mudkip

De nieuwe Pokémon Go Community Day wordt op 21 juli gehouden, dus je hebt nog even de tijd om je agenda aan te passen, zodat je tijdens die dag een paar uur naar buiten kan en Mudkip massaal vangt. Het wordt gehouden op een zondag deze keer, dus dat komt goed uit. Ook is het qua tijd een beetje anders dan in het verre verleden. Waar ik vroeger op vroege zaterdagen er uit moest, wordt het nieuwe event gehouden tussen 16 uur en 19 uur. Moet je alleen wel even uitzoeken wanneer je de tijd neemt om te gaan eten.

Pokémon Go Community Day

Tijdens het evenement kun je dus een exclusieve move leren wanneer je Mudkip evolueert. Welke dat gaat zijn, dat zal de ontwikkelaar waarschijnlijk pas een paar dagen voor het nieuwe Pokémon Go Community Day-event gaan aankondigen. Wel is nu al bekendgemaakt dat de Lures die je tijdens het evenement plaatst drie uur lang actief zullen zijn. Ook krijg je tijdens de uren van het event drie keer zoveel XP voor elke Pokémon die je vangt. Dat maakt de weg naar level 40 weer net iets makkelijker. Tot slot is de kans redelijk groot dat je tijdens het event speciale Research-opdrachten krijgt uit de Pokéstops en zal het ons niet verbazen als Mudkip in een shiny-vorm verschijnt.

Kortom, een dag waarop veel te doen is. Wil je meer lezen over alles dat met Pokémon Go te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Volgende Pokémon Go Community Day draait om Mudkip
Sluiten