Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 22 okt 2020

Pokémon Go krijgt straks de Galarian-versie van Ponyta

In Pokémon Go is eigenlijk altijd wel iets te beleven. Of het nou om tijdelijke evenementen gaat in het weekend of nieuwe Research Story’s. Toch zijn het de nieuwe Pokémon die altijd het hoogtepunt vormen.

Vroeger was het zo dat je in één keer een berg Pokémon er bij kreeg in Pokémon Go. Maar tegenwoordig worden nieuwe versies in kleinere bundels of zelfs als losse Pokémon toegevoegd. Dat geldt nu ook voor Ponyta.

Galarian Ponyta naar Pokémon Go

Ja, Ponyta zit natuurlijk al een tijd in Pokémon Go. Maar de rakker kent verschillende vormen. Zo is er ook een vorm die voorkomt in de Galarian-regio. Dat is de regio die we kennen van Pokémon Sword en Shield. En die versie lijkt nu op te gaan duiken in de game. Dat is althans hetgeen dat we kunnen afleiden van de tease die de maker van de app naar buiten heeft gebracht. Daarbij stelt de ontwikkelaar dat ze een nieuwe Pokémon hebben gevonden, maar dat die zich goed weet te verstoppen. Toch kun je uit de onderstaande tease afleiden wat er gaande is.

Binnenkort wordt voor Pokémon Sword en Shield de Crown Tundra DLC vrijgegeven. Sterker nog, die is vanaf vandaag beschikbaar als het goed is. Het zou kunnen dat dat de aanleiding is om Ponyta, de Galarian-versie dan, toe te voegen aan Pokémon Go. De vraag is natuurlijk wel hoe je straks deze nieuwe Pokémon aan je catalogus kan toevoegen. Het kan zijn dat hij in het begin enkel via Eggs is uit te broeden. Of dat hij onderdeel is van een research-questreeks. En dan is het natuurlijk nog mogelijk dat hij in eerste instantie in Raids komt. Galarian Ponyta kan ook gewoon in het wild worden gedropt.

Even wachten

Voorlopig is het dus even wachten op deze nieuwe Pokémon Go-update. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Pokémon Go krijgt straks de Galarian-versie van Ponyta
Sluiten