Jelle van Es
Jelle van Es Games 19 nov 2020
Leestijd: 2 minuten

Pokémon Go krijgt één van de grootste updates ooit

In Pokémon Go is eigenlijk altijd wel iets te doen. Elke dag even Pokémon vangen, wat quests voltooien en mee doen aan een Raid. Toch is er en extra reden om de game in de gaten te houden.

Ontwikkelaar Niantic spreekt in zijn blog over Beyond Go. Zo groot is de nieuwe update volgens de maker. En eerlijk gezegd heeft het bedrijf daar wel gelijk in. Dit is wat er nieuw gaat zijn in Pokémon Go.

Pokémon Go krijgt grootste update

De belangrijkste update die in Pokémon Go wordt doorgevoerd is die van de level cap. Sinds de release een paar jaar geleden was die gesteld op 40. Maar nu kun je vanaf 30 november door levelen naar level 50. Dat is zeker goed nieuws voor hen die al een paar jaar op level 40 vast zitten. Maar het levelen gaat wel op een iets andere manier. Je gaat geen standaard experiencepunten verzamelen. Om de nieuwe tien levels door te komen, moet je laten zien hoe goed je bent. Dat lijken bepaalde opdrachten te worden. Zo zou je voor een nieuw level op één dag een enorm groot aantal Pokémon vangen naast een paar andere opdrachten. Het overzicht van de doelen vind je hier.

Naast de level cap gaan we ook nieuwe Pokémon tegen kom in Pokémon Go. Vanaf 2 december kun je een aantal nieuwe Pokémon uit de Kalos-regio vangen. Het gaat om Chespin, Quilladin, Chesnaught, Fennekin, Braixen, Delphox, Froakie, Frogadier, Greninja, Bunnelby, Diggersby, Fletchling, Fletchinder, Talonflame, Litleo, Pyroar en Klefki. Die laatste is wel een aparte Pokémon, want wanneer die gelanceerd wordt, is hij alleen te vangen in Frankrijk. Dus wanneer we weer kunnen reizen, kun je een weekendje Parijs boeken.

Seizoenen

Tot slot ga je in Pokémon Go te maken krijgen met seizoenen. Per drie maanden kun je rekenen op nieuwe evenementen, nieuwe Pokémon en diverse thema’s. Het eerste seizoen op dat gebied begint op 1 december. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Pokémon Go krijgt één van de grootste updates ooit
Sluiten