Pokémon Go introduceert de Premium Raid Pass voor de echte Raid-fans

In Pokémon Go kun je van alles en nog wat beleven. Je kunt rondlopen en Pokémon vangen, in Gyms gevechten aangaan met de Pokémon die daar zijn achtergelaten, het opnemen tegen leden van Team Rocket en sterke Pokémon in groepen verslaan in zogenaamde Raids. Met name dit laatste is iets waarbij de community samen komt. En het lijkt er op dat er binnenkort een heel speciaal evenement gaat plaatsvinden met een nieuwe Raid Pass.

Nieuwe Raid Pass in Pokémon Go

De Raid Pass heb je nodig om mee te doen aan Raids. Je krijgt er elke dag eentje gratis en als je vaker wilt spelen, dan koop je zogenaamde Premium Raid Passen. Mocht je vaak raiden, dan krijg je de kans om één keer per week mee te doen met EX Raid, waarbij je op een bepaald tijdstip het opneemt tegen een speciale Pokémon. En nu is er een Raid Pass in de game opgedoken die je zou gaan uitnodigen voor een zogenaamde ‘A Colossal Discovery’. In de onderstaande tweet zie je hoe die pass er uit ziet.

Het speciale evenement waarvoor de Raid Pass ingezet zou gaan worden, moet op 2 november plaatsvinden tussen 11 en 19 uur. Het lijkt er op dat het draait om de Pokémon Regigigas, welke tot nu toe nog niet in de game is te vangen. Gezien het wordt beschreven met de naam Discovery zou het kunnen dat je een nieuwe quest-lijn gaat krijgen, waarbij je aan het einde Regigigas zou kunnen vangen. Maar het is ook mogelijk dat je tijdens die dag hem in meerdere gyms gaat tegenkomen en dan meer dan eens kan vangen, om op die manier ook flink wat candy te scoren en de Pokémon beter te maken.

De kans is groot dat de ontwikkelaar binnenkort er meer over gaat vertellen. Als je echter een groot fan van de game bent, dan is het verstandig om 2 november alvast vrij te houden. Wil je meer lezen over Pokémon Go? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Pokémon Go introduceert de Premium Raid Pass voor de echte Raid-fans
Sluiten