Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 23 mei 2018

Pokémon Go krijgt de Alolan-forms in de game

Nu het weer weer wat lekkerder is geworden, is het wellicht een goed moment om je oude Pokémon Go-verslaving er weer bij te pakken. Ikzelf ben een week of twee geleden weer met de game begonnen, nadat ik hem ongeveer een jaar niet heb aangeraakt. Er is inmiddels veel verbeterd in de game. Zo heb je nu een boeiende questlijn, die je uiteindelijk de mogelijkheid moet geven om Mew te vangen en heb je met Field research telkens een kleine opdracht om te voltooien. En je hebt natuurlijk inmiddels zo’n 400 Pokémon die je kunt vangen. En als dat nog niet genoeg is, komt ontwikkelaar Niantic, Inc binnenkort met nog meer beestjes die je kunt vangen. Pokémon Go krijgt namelijk de Alolan-forms in de game.

Alolan-forms in Pokémon Go

De Alolan-forms van Pokémon komen uit de Alola-regio. Het zijn Hawaii-achtige varianten op reeds bestaande Pokémon. Zo heb je bijvoorbeeld een Diglet met een kuif waar Donald Trump jaloers op zou zijn en een Exeggutor met een hele lange nek. Ze zijn dus niet compleet anders, maar het zijn zeker geinige varianten. De eerste keer dat je ze voorbij zag komen is in de games Pokémon Sun en Pokémon Moon, die je kent van de Nintendo-handhelds.

Pokémon go

Het is nog niet helemaal duidelijk wanneer je kunt gaan jagen op de Alolan-forms in Pokémon Go. De ontwikkelaar zelf spreekt in zijn post over het feit dat ze binnen enkele weken gaan verschijnen. Of het daarbij om een week of twee gaat of dat we er zes weken op moeten wachten, dat is een beetje onduidelijk.

Tot die tijd is er echter nog genoeg te doen. Zo kun je binnenkort de zomer gaan vieren in de game in Dortmund en kun je tot die tijd via de Field researchs dagelijks een stapje dichter bij Zapdos komen om te vangen.

Reageer op artikel:
Pokémon Go krijgt de Alolan-forms in de game
Sluiten