Pokémon Go krijgt een Kanto Throwback Research Challenge

In de wereld van Pokémon Go is er eigenlijk altijd wel iets te doen. Zelfs nu we voornamelijk thuisblijven is de game goed speelbaar, omdat je minder dicht bij een Gym of Pokéstop hoeft te zijn om deze te activeren. Ook zijn er genoeg challenges en daar komt er nu één bij.

Het gaat om de zogenaamde Kanto Throwback Research Challenge voor Pokémon Go. Eén die binnenkort moet worden uitgerold. Maar sommige gamers hebben hem al binnen, waardoor we weten wat er gaat komen.

De Kanto Throwback Research Challenge in Pokémon Go

Het was nog niet de bedoeling dat de Kanto Throwback Research Challenge uitgerold zou gaan worden in Pokémon Go, maar toch is het gebeurt. Gamers die hem hebben ontvangen, kunnen de challenge gewoon gaan spelen en de rewards binnen harken. Maar wanneer ze dat gedaan hebben, kunnen ze de challenge niet opnieuw gaan spelen wanneer hij officieel wordt onthuld. Dit liet de ontwikkelaar weten via Twitter.

Maar doordat het is uitgekomen, weten we wel wat we onder andere kunnen verwachten van het nieuwe evenement in Pokémon Go. Zeker wanneer je dol bent op Rare Candy gaat dit een evenement zijn om mee los te gaan. Als ik kijk naar de verschillende uitdagingen, dan is het allemaal goed te doen. Op het einde van de keten krijg je overigens een Mewtwo Encounter, voor het geval je die nog niet eerder hebt kunnen vangen.

Throwback Challenge: Kanto Tasks. Credit to Serebii. from r/TheSilphRoad

Wanneer het nieuwe evenement in Pokémon Go precies uitgerold gaat worden, dat is nog niet bekend. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Pokémon Go krijgt een Kanto Throwback Research Challenge
Sluiten