Nieuwe game makers Pokémon Go: Ingress Prime

Pokémon Go is nog altijd één van de populairste games op de smartphone en heeft er voor gezorgd dat ontwikkelaar Niantic een grote speler werd. Voor dat succes bracht de ontwikkelaar echter met Ingress een andere game uit. Ook die game heeft nog altijd een redelijke doelgroep aan gamers. En die wordt wellicht nu alleen maar groter. Sinds gisteren is het namelijk mogelijk om met de opvolger, Ingress Prime, aan de slag te gaan.

Ingress Prime is nu beschikbaar

Ingress Prime is beschikbaar voor zowel de Android-devices als voor de iPhone. De game kun je overigens vinden als Ingress. Ondanks dat de game volledig nieuw aanvoelt en er veel is veranderd, loopt alles vanuit hetzelfde applicatie. Je hoeft dus niet iets nieuws te downloaden voor het geval je de game al hebt.

Ingress Prime draait nog altijd om hetzelfde idee. In de wereld zijn verschillende punten te vinden die je kunt veroveren door er omheen te lopen. Op die manier verover je grondgebied voor je factie. Doe je dat samen met vrienden, dan is die grond beter verdedigt. Dus het is net als Pokémon Go een game waarvoor je naar buiten moet en lekker beweegt.

Ingress Prime

Maar dat werkt nu vanuit een app die veel moderner is. Zo wordt er gebruik gemaakt van maps met een hoge resolutie, zijn de animaties verbetert en klinken ook de soundeffects wat fijner. Verder heeft de maker geprobeerd om de interface te verbeteren, waardoor alles logischer in elkaar zit. Dat zal voor de veteranen echter wel wennen zijn, maar voor nieuwkomers moet het een stuk makkelijker zijn om de strijd te joinen.

Ingress Prime

Mocht je een veteraan zijn en level 16 hebben gehaald, dan is het nu goed om te weten dat je via een soort Prestige-systeem opnieuw kunt gaan levelen om op die manier speciale badges en voordelen vrij te spelen. De ontwikkelaar stelt verder dat deze update pas het begin is en dat je binnenkort nog meer kunt verwachten van Ingress Prime.

wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Nieuwe game makers Pokémon Go: Ingress Prime
Sluiten