Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 21 aug 2019

Pokémon Go gaat eindelijk weer nieuwe Pokémon introduceren

Het heeft een tijdje geduurd, maar binnenkort kun je nieuwe Pokémon gaan vangen. De afgelopen weken waren er verschillende uitdagingen die de community kon voltooien in de Global Challenge. En dat is hen gelukt. Als een soort van beloning krijgen we de aankomende weken allemaal speciale evenementen, waaronder nieuwe Pokémon uit de Unova region. Maar als allereerst heb je nu een complete nieuwe questline om mee los te gaan.

Nieuwe uitdagingen in Pokémon Go

Deze nieuwe Questline moet je gaan volgen om uiteindelijk de mythische Pokémon Jirachi te kunnen vangen. Deze zal waarschijnlijk net zo verlopen als bij Mew. Elke keer krijg je een paar opdrachten en daarvoor directe beloningen. Voltooi je ze alle drie, dan kun je verder in de questline en nieuwe opdrachten voltooien. Voor de eerste opdracht moet je nu 25 Pokémon vangen, 10 Pokéstops spinnen en drie nieuwe vrienden maken. Dus start de game op en ga er los mee.

Daarnaast zijn er drie weken aan speciale evenementen. In de eerste week, welke van 2 tot en met 9 september loopt, draait het om de Pokémon uit de Johto-regio. Deze komen vaker voor in het wild. Ook kun je in 10-km eieren verschillende Unown krijgen, welke de letters U,L, T, R en A kunnen aannemen, oftewel ultra. In de tweede week van het event, welke loopt van 9 tot en met 16 september draait het om wandelen. De eieren die je in de incubator zet worden twee keer zo snel uitgebroed. In de 7-km eieren, welke je van je vrienden krijgt, heb je de kans om Pokémon die gekoppeld zijn aan een regio uit te broeden. Denk daarbij aan Farfetch’d, Kangaskhan, Mr. Mime, en Tauros.

De derde week van de game begint op 16 september en loopt tot en met de 23e. Dan krijgen we de eerste Pokémon uit de Unova region in de game. Het zullen er waarschijnlijk maar een paar zijn, maar dat zal daarna alleen maar meer worden. Deze Pokémon werden in Pokémon Black & White geïntroduceerd. Wil je meer lezen over alles dat met Pokémon Go heeft te maken? Kijk dan hier.

Reageer op artikel:
Pokémon Go gaat eindelijk weer nieuwe Pokémon introduceren
Sluiten