Pokémon Go heeft deze week het Spring Event in de aanbieding

Nu het weer weer verdomd mooi is, willen we naar buiten toe om daar van te genieten. Daarbij is het natuurlijk wel belangrijk dat je je houdt aan de huidige regels. Wanneer je Pokémon Go speelt is het dus niet de bedoeling om met twintig man bij een Gym samen te komen om een Raid te spelen.

Maar gelukkig wordt er vanaf het einde van deze week het Spring Event gehouden in Pokémon Go. Dat is dus een ideaal moment om het dagelijkse frisse neus halen-plan te combineren met het vangen van een paar verschillende Pokémon.

Het Pokémon Go Spring Event

Het Pokémon Go Spring Event begint op 9 april en duurt dan tot en met 16 april. Dus je hebt een week de tijd om van de nieuwe opties te profiteren. En als ik naar de weersvooruitzichten kijk, dan blijft het de aankomende tijd echt fijn weer, dus kun je even wat wandelingen in de buurt maken. Terwijl je dat doet, zul je Buneary vaker tegenkomen en wordt deze voorzien van een bloemenkroon. Diezelfde kroon zie je ook vaker bij de beestjes Pichu en Togepi wanneer deze uit een ei gebroed worden.

Buiten dit zul je ook een aantal andere Pokémon vaker in het wild tegenkomen. Dit zijn voor Pokémon die gebaseerd zijn op pasen. Denk daarbij aan Exeggcute, Chansey, Mareep, Marill en Torchic. Mocht je een verzamelaar zijn van Shiny Pokémon in Pokémon Go, dan is het verstandig om vooral goed te kijken naar Exeggcute, die vaker in Shiny-vorm opduikt. Naast de eerder genoemde Pokémon die je in een ei kunt krijgen, zullen Happiny, Munchlax, Tyrogue, Chingling en Riolu vaker opduiken in een 2KM ei. Verder zijn er exclusieve Field Research opdrachten, waardoor je een Alolan Exeggutor, Azumarill en Audino kunt gaan vangen.

Het uitbroeden van eieren in Pokémon Go gaat tot slot ook een stuk sneller, omdat je maar de helft van de afstand hoeft af te leggen. Kortom: genoeg redenen om met de game naar buiten te gaan, mits je genoeg ruimte geeft aan anderen. Wil je meer lezen over de game? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Pokémon Go heeft deze week het Spring Event in de aanbieding
Sluiten