Pokテゥmon Go Tips: zo haal je meer uit Pokテゥmon Go

Nu het zomer is, is het de hoogste tijd om weer naar buiten te gaan en van het zonnetje te genieten. Dat is ook een mooi moment om weer aan de slag te gaan met Pokテゥmon Go, mocht je daar een tijd geleden mee zijn gestopt. Er zijn een hoop vernieuwingen en aanpassingen in de game. Met deze Pokテゥmon Go tips helpen we je hopelijk op weg.

Pokテゥmon Go Tips: Ga effectief om met de Field research

Field researches zijn zeg maar de quests die je in de game krijgt. Je krijgt ze bij Pokテゥstops en leveren experiencepunten, voorwerpen en random encounters met bepaalde Pokテゥmon op. Het zijn leuke uitdagingen.

Pokテゥmon Go

Je krijgt echter soms uitdagingen die lastig zijn. Denk daarbij aan het vangen van een draken-Pokテゥmon. Die mogelijkheid heb je niet altijd. Doe er verstandig aan om lastige uitdagingen te verwijderen. Het beste is het als je Field Researches hebt die je tegelijkertijd kunt voltooien. Denk aan het uitbroeden van een ei en een candy verzamelen voor je buddy. Door te lopen sla je twee vliegen in テゥテゥn klap.

Pokテゥmon Go: Zo verover je Gyms sneller

Het veroveren van een Gym is niet alleen een prestige-geval, het hebben van een Pokテゥmon in een Gym zorgt er voor dat je Pokテゥcoins verzamelt waarmee je weer dingen kunt kopen. Als je in je eentje een Gym met zes Pokテゥmon moet veroveren, dan moet je elke Pokテゥmon drie keer verslaan en heb je dus 18 gevechten.

Pokeフ[on Go tips

Het is dan ook verstandig om samen met vrienden de Gyms aan te vallen. Wat je dan doet is aanvallen in waves. De eerste aanvaller begint het gevecht en verslaat de eerste verdediger. Als dat gedaan is, gaat hij verder met verdediger twee. Op dat moment laat je je maat zijn gevecht activeren en neemt hij het automatisch op tegen de eerste verdediger. Als je dat in waves doet, dan hoef je veel minder gevechten te doen en heeft de laatste speler zwakkere tegenstanders om te verslaan.

Pokテゥmon Go Tips: Laat deze Pokテゥmon achter in Gyms

Als je eenmaal een Gym hebt veroverd, dan is het zaak om te bepalen wie je de Gym laat verdedigen. Op dit moment zijn dit de meest handige Pokテゥmon om achter te laten:

Blissey
Snorlax
Chansey
Slaking

Het zijn Pokテゥmon van het normale type en zijn behoorlijk krachtig. Ze zijn wat zwak tegen vecht-Pokテゥmon, maar buiten dat hebben ze eigenlijk geen minpunten. Het is dan ook niet gek dat je deze veel ziet.

Pokテゥmon Go tips: Gooi altijd een Curve Ball

Als je Pokテゥmon wilt vangen, gebruik dan altijd een curve ball. Niet alleen levert dit extra experience punten op, het verhoogt ook de kans dat je een Pokテゥmon daadwerkelijk vangt. Een curve ball verhoogt de kans dat je hem vangt met 1,7. Doe je dat met een Ultra Ball, dan gaat die kans naar 3,4. Gooi je daar ook nog een Razz Berry bij, dan zit je al op 5,1 keer de kans dat het lukt. En als hij dan ook nog eens excellent valt, dan zit je al op een kans van 10,2. Dus master de curve ball!

Pokテゥmon Go tips: bereid je voor op de volgende generatie

Momenteel hebben we de eerste drie generaties aan Pokテゥmon die je kunt vangen. De kans is aanwezig dat de vierde generatie uiteindelijk ook komt. Nu zijn er op dit moment soms wat Pokテゥmon die misschien niet de moeite waard zijn om te vangen. Maar als je die vierde generatie in de gaten houdt, dan zijn deze Pokテゥmon handig om toch te pakken voor den Candies die zij droppen.

Pokeフ[on Go Tips

Magnemiteツom een Magneton te laten evolueren in een Magnazone.
Lickitungツom te laten evolueren in een Lickilicky.
Rhynhorn om te laten evolueren in een Rhyperior.
Tangelaツom te laten evolueren in een Tangrowth.
Elekidツom een Electabuzz te laten evolueren in een Electivire.
Magbyツom een Magmar te laten evolueren in een Magmortar.
Eeveeツom te laten evolueren in een Leafeon of een Glaceon.
Porygonツom een Porygon2 te laten evolueren in een Porygon-Z.
Aipomツom te laten evolueren in een Ambipom.
Yanmaツom te laten evolueren in een Yanmega.
Murkrowツom te laten evolueren in een Honchkrow.
Misdreavusツom te laten evolueren in een Mismagius.
Gligarツom te laten evolueren in een Gliscor.
Sneaselツom te laten evolueren in een Weavile.
Swinubツom een Piloswine te laten evolueren in een Mamoswine.
Togeticツom te laten evolueren in een Togekiss
Raltsツom een Kirlia te laten evolueren in een Galade (split)
Nosepassツom te laten evolueren in een Probopass.
Roseliaツom te laten evolueren in een Roserade.
Duskull en Duskclopsツom te laten evolueren in een Dusknoir.
Snorutツom te laten evolueren in een Froslass.

Dit zijne en paar van onze tips. Hopelijk helpt het je verder in je Pokテゥmon Go-zoektocht. Ben je nog niet begonnen? Dan geven we je hier wat redenen om dat toch te doen.