Daniel Koster
Daniel Koster Gaming 09/08/2016

Pokémon Go update test geweldige nieuwe manier om Pokémon te vinden

De eerste Pokémon Go update was eind juli een feit. Waar die ervoor zorgde dat het spel minder bugs kent, was de manier waarop dit gebeurde verre van ideaal. Zo verdwenen de voetstappen en werd het dus een stuk moeilijker om Pokémon te vinden en te vangen. Gelukkig is er nu een Pokémon Go update onderweg met een nieuwe manier om Pokémon te vangen. Lekker bezig Niantic!

Handig die video toch? Wil je nog meer van dit soort video’s? Abonneer je dan hieronder op ons YouTube-kanaal:

Eindelijk wordt het vinden van Pokémon weer een stuk gemakkelijker

Wanneer je naar de iOS- en Android-app pagina van Pokémon Go gaat zul je zien dat versie 1.3.0 uit is. Onderdeel van deze update is een variatie op de ‘Nearby Pokémon’ functie. Deze wordt onder een deel van de gebruikers getest en belooft het spel ten goede te komen. Helaas, wij zijn niet de gelukkigen die ‘m mogen proberen, maar anderen wel. Dus, hoe werkt die functionaliteit?

Bron: Business Insider

Simpel: je ziet welke Pokémon in de buurt zijn én je ziet daarbij een foto. Daar staat een PokéStop op. Dat betekent dus dat de Pokémon zich in de buurt van die PokéStop bevindt. Je speelt nu dus geen random warmer/kouder-spel, maar krijgt een veel gerichtere zoekradius. Vooral aangezien je, wanneer je op één van de Pokémon tikt, op de kaart de Pokémon krijgt te zien met een rondje eromheen. Daar kun je ‘m dus verwachten. Wat chill!

Niet het enige dat de Pokémon Go update bevat

De Pokémon Go update kent nog allerlei andere verbeteringen. Zo ziet het interface er weer beter uit, zijn diverse bugs opgelost en is op iOS de batterijbesparingsmodus weer terug. Top! Wij raden je dus zeker aan om ‘m te downloaden. Voor ons wordt in ieder geval het vertrouwen in Niantic weer wat hersteld. Waar we wat minder aan het Pokemon Go-en waren geslagen komt daar met deze update weer verandering in. Wij gaan weer op jacht. Jij ook? Succes dan!

Reageer op artikel:
Pokémon Go update test geweldige nieuwe manier om Pokémon te vinden
Sluiten