Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 13 feb 2020

Pokテゥmon Home is nu beschikbaar voor Nintendo Switch en smartphones

Wanneer je een fanatieke Pokテゥmon-verzamelaar bent in alle beschikbare games in de serie, dan is dit het moment om aan de slag te gaan met Pokテゥmon Home. De service is nu namelijk gelanceerd en geeft je gelijk wat bonussen.

Wanneer je Pokテゥmon Home op de Nintendo Switch binnenhaalt, dan krijg je gelijk een Pikachu in je verzamelbox. Download je de app op de iPhone of een Android-smartphone? Dan kun je kiezen uit Charmander, Squirtle en Bulbasaur als een bonus-Pokテゥmon. Bovendien komen ze met een zogenaamde hidden ability.

Pokテゥmon Home nu beschikbaar

Daarnaast maak je in Pokテゥmon Home kennis met een nieuwe versie van de welbekende Professor Oak. Het gaat om de zogenaamde Grand Oak. Geen idee in hoeverre hij de vader is van Professor Oak, maar hij helpt je in elk geval op weg in het nieuwe systeem. En hij ziet er ook wel lekker hip uit voor zijn leeftijd. Hieronder zie je hoe de beste man er uit ziet.

Pokテゥmon Home
Grand Oak Afbeelding: The Pokテゥmon Company

Toch zul je de app voornamelijk gebruiken om Pokテゥmon uit verschillende games op te slaan en te ruilen. Het is in eerste instantie mogelijk om diverse Pokテゥmon uit Let’s Go, Pokテゥmon Go en Pokテゥmon Sword en Shield op te slaan in Pokテゥmon Home. Ook kun je alle Pokテゥmon die je in de Pokテゥmon Bank hebt zitten overzetten. Mochten daar Pokテゥmon in zitten die ook in Pokテゥmon Sword en Shield zitten, dan kun je deze uit Pokテゥmon Home halen en in je game zetten. Op die manier is het net wat makkelijker geworden om de Pokテゥdex te vullen. In Sword en Shield kun je nu bijvoorbeeld de Starter-Pokテゥmon van de eerste generatie in de vorm van Charmander, Squirtle en Bulbasaur in de game zetten.

De service is gratis en geeft je de mogelijkheid om dertig Pokテゥmon in Pokテゥmon Home op te slaan. Wil je er meer? Dan is het mogelijk om een abonnement te nemen. Dan kun je 6.000 Pokテゥmon opslaan. Dat kost per maand dan 2,99 euro of 15,99 euro voor een jaarabonnement. Alle prijzen vind je hier. En als je Sword en Shield nog niet hebt, dan kun je hier onze review lezen.

Reageer op artikel:
Pokテゥmon Home is nu beschikbaar voor Nintendo Switch en smartphones
Sluiten