Gaming 5 dec 2018 Noah Korevaar

Japan viert lancering Pokémon Let’s Go met nostalgische merch

In Japan hebben ze geluk. Daar wordt de lancering van Pokémon Let’s Go, Pikachu! en Let’s Go, Eevee! gevierd met een berg aan nieuwe merch. Heb je onze review van de games al gelezen? Zoals we hier schrijven is het een aangename verrassing, zowel voor nieuwkomers als ervaren spelers.

Pokémon Let’s Go

Pas volgend jaar komt er weer een traditionele Pokémon uit. Let’s Go heb je vrij snel uitgespeeld, dus in de tussentijd is het een kwestie van zoeken naar zoethouders. Boek maar alvast een ticket richting Japan, want daar kun je nu een nostalgische serie aan figurines verzamelen.

Pokémon Let's Go Pokémon Let's Go

Deze kleine poppetjes komen allemaal uit de nieuwste twee games. Oftewel, ze behoren tot de beroemde en nog altijd iconische eerste generatie Pokémon. Je kunt 11 verschillende exemplaren scoren: Charizard, Metapod, Pikachu, Raichu, Jigglypuff, Magnemite, Gengar, Lapras, Eevee, Mewtwo en een veel zeldzamere Mew. Stuk voor stuk zijn ze geïnspireerd op de originele designs, die ook op de verpakking te zien zijn.

Wie kent ze niet? De verpakking is misschien nog wel toffer dan de figurines zelf. Die is namelijk ontworpen als een klassieke Game Boy, waar de eerste games op uit kwamen. Je krijgt er bovendien een sticker en wat snoep bij.

Pokémon Let's Go

In Japan kosten de doosjes omgerekend 1,60 dollar per stuk. De kans dat deze edities naar het Westen komen, is nihil. Op het internet kun je terecht voor 5,99 dollar per stuk..

Het beste wat Tech en Culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Japan viert lancering Pokémon Let’s Go met nostalgische merch
Sluiten