Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gaming 13 nov 2018

Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee Review

#2 Lekker herkenbaar

Nostalgie ten top

Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee is zowel geschikt voor hen die het origineel nooit hebben gespeeld alsmede voor oude veteranen. Als je van de oudere stempel bent, is het heerlijk om alle plekken die je kent in een nieuw jasje te zien, alsmede de wederkennismaking met verschillende Gym-leiders zoals Brock en Misty. Kortom, een game die voor iedereen de moeite waard is

Pokémon Let's Go Pikachu

Pokémon Ball-accessoire werkt uitstekend

De luxe versie van de game wordt geleverd met een speciale Poké Ball Plus. Het is een kleine bal die je in je hand houdt en via een pookje je personage kunt bewegen. Door hem in te klikken selecteer je verschillende keuzes en aan de bovenkant heb je nog een knop om de menu’s op te roepen en acties te cancelen. Met de bal kun je ook makkelijk een gooiende beweging maken om zo een bal te gooien en een Pokémon te vangen. Het is echt een geinig dingetje die lekker speelt. Bovendien kun je een Pokémon in de bal zetten en die meenemen als je op reis gaat. Op die manier word je Pokémon sterker terwijl je rondloopt. Ik heb de game voor een groot gedeelte met deze bal gespeeld en vond het echt een meerwaarde.

Pokémon Let's Go Pikachu

Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee is vanaf 16 november beschikbaar en komt dan exclusief uit op de Nintendo Switch. Wil je meer weten over de games voor deze spelcomputer? Bekijk dan hier onze overzichtspagina.

Inhoud

Reageer op artikel:
Pokémon Let’s Go Pikachu en Eevee Review
Sluiten