Pokémon-liefhebbers zullen nooit beter slapen dan op deze gigantische Snorlax

Pokémon bestaat alweer twintig jaar! Al twintig jaar verovert Pokémon de harten van de mens. Of je nou jong of oud bent, iedereen heeft wel eens naar Pokémon gekeken en ontdekte met waterige ogen hoe Pikachu er altijd weer in slaagde om de aflevering te redden. Maar ook de gigantische gigantische Snorlax is jullie waarschijnlijk niet ontgaan. Iedereen zou deze knuffelPokémon wel naar zijn of haar huiskamer willen halen om er vervolgens de hele dag op te liggen. Gewoon, om lekker op te chillen. Die twintigste verjaardag van Pokémon komt dan ook precies op tijd.

De guys van Premium Bandia hebben een officieel gelicenseerde Snorlax kussen met een afmeting van 150 centimeter x 130 centimeter op de markt gebracht. Een perfecte afmeting om een goede uil op te knappen. Of waar in ieder geval menig kind een tukkie op wil doen.

Het Snorlax kussen is tot 31 maart 2016 te bestellen en zal in augustus worden bezorgd. Je betaalt omgerekend echter wel zo’n vierhonderdtwintig euro voor het gigantische kussen. Daarnaast moet-ie ook nog uit Japan komen en zo’n groot pakket kan aardig wat verzendkosten met zich meebrengen. Hier is-ie te koop en vind je er meer informatie. Tip: zorg dat je Google Translate aanstaat.

Reageer op artikel:
Pokémon-liefhebbers zullen nooit beter slapen dan op deze gigantische Snorlax
Sluiten