De komende maanden worden een ware Pokémon marathon

Op 27 februari is het Pokémon Day en dat moet natuurlijk uitbundig gevierd worden als je van de monstertjes houdt. Dit jaar worden de Pokémon dan ook grootser dan ooit in de spotlight gezet met een maandenlange marathon rondom de Japanse poppetjes. Zo kun je de komende maanden Netflix even vergeten om gratis te genieten van films en series bij streamingdienst Twitch.

Gratis Pokémon series streamen

Om de heugelijke dag te vieren kun je vanaf 27 februari tot 5 mei terecht bij Twitch voor onder andere Pokémon the Series: Diamond and Pearl, Black & White en XY. Dat is echter nog maar het tipje van de sluier, want er zou nog veel meer op de planning staan. Op 27 februari zal Twitch verschillende favoriete afleveringen uitzenden om vervolgens met het volledige schema te komen, zodat je die door kunt geven aan Google Assistant, Alexa of Siri. Het makkelijkst is om een Twitch account te maken, zodat je bijvoorbeeld ook comments kunt achterlaten of bookmarks kunt maken. Verder is er een ook een officiële Pokémon Twitch pagina, die je in de gaten kunt houden voor nieuws over de marathon.

Pokémon Day

Bulbasaur Funko Pop

Op de Pokémon site zelf staan meer geplande activiteiten, maar helaas vinden die zo’n beetje allemaal plaats in Amerika. Wel kun je je verheugen op een nieuwe Pokémon Funko Pop. Na de onthulling van de Pikachu Funko vorig jaar, komt er op 27 februari ook een Bulbasaur poppetje aan.

Het duurt nog wel een paar dagen voordat het zover is. Als je niet kunt wachten, kun je natuurlijk ook alvast uit je dak gaan op Netflix. Daar hebben ze verschillende series om te bingen en als je daar klaar mee bent kun je ook overwegen om voor één van de andere anime opties te gaan.

Geek

Reageer op artikel:
De komende maanden worden een ware Pokémon marathon
Sluiten