Ilona Braam
Ilona Braam | LinkedIn Culture 23 januari 2019

Laat je liefde voor Pokémon zien met deze kersverse lijn aanpasbare shirts

Op het hoogtepunt van Pokémon Go was het redelijk makkelijk te spotten wie er op straat allemaal fan was van de kleine monstertjes. Het waren de mensen die gebiologeerd de wereld bekeken via hun smartphone en af en toe zelfs in een gracht liepen. Als je op een wat veiligere manier je liefde voor Pokémon aan de wereld wilt tonen, hebben we goed nieuws. Binnenkort komen The Pokémon Company en Original Stich namelijk met een kersverse collectie overhemden.

Pokémon shirts veranderen je leven

In de promotievideo van de shirts is te zien hoe een man zich ‘s ochtends klaar maakt voor het werk en uit zijn kast één van de vele saaie witte overhemden kiest. Hij ziet er redelijk miserabel uit en onderweg naar het werk dagdroomt hij over de tijd dat hij nog jong en vrij was en Pokémon speelde op zijn oude Gameboy. Thuis aangekomen besluit hij een shirt uit de nieuwe collectie te bestellen en hiermee wordt alles anders. Het is nog steeds een wit shirt, maar de voorste zak en de manchetten zijn nu subtiel voorzien van een Pokémon motiefje. De man lijkt voortaan een stuk vrolijker door het leven te gaan en zich een stuk relaxter te voelen.

Pokémon Shirts

Customizen

Natuurlijk is het wat overdreven dat je leven opeens veel grandiozer wordt met een Pokémon shirt, maar we moeten zeggen dat ze je in ieder geval wel meteen een vrolijk gevoel geven. Uiteindelijk zullen er 151 designs komen, die gekoppeld zijn aan de originele Kanto monstertjes. Het ziet ernaar uit dat je ook wat kunt customizen. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen gaan voor een heel shirt met de poppetjes of zou je wat minder uitbundig alleen voor een zak en de manchetten kunnen gaan.

Pokémon Shirts

In totaal 151 designs

Vanaf 26 tot 28 januari kan er gepreorderd worden en zullen er alvast 20 designs beschikbaar zijn. In februari is vervolgens de officiële lancering en kunnen fans volop aan de slag met onder andere Pikachu, Eevee en Charmander. Helaas zijn de shirts in eerste instantie beschikbaar in Japan en is het onbekend of we ze ook in Nederland zullen kunnen scoren. Maar een echte fan zal altijd wel een manier vinden om ze te bemachtigen.

Een andere verrassing voor Pokémon fans komt via Netflix. Gebruikers kunnen namelijk in afwachting van de film Pokémon The Movie: Mewtwo Strikes Back Evolution nu op Netflix aan de slag met Pokémon The Movie: I Choose You!, waarin je het originele verhaal ziet van hoe Ash uit Pallet Town zijn reis begon.

Nintendolife

Reageer op artikel:
Laat je liefde voor Pokémon zien met deze kersverse lijn aanpasbare shirts
Sluiten