Pokテゥmon Sword en Shield krijgt al snel een online competitie

Op 15 november verschijnen de games Pokテゥmon Sword en Shield op de Nintendo Switch. En wanneer jij een beetje competitief bent aangelegd is het verstandig om eigenlijk zo snel mogelijk met de game aan de slag te gaan.

Want begin december wordt al gelijk de eerste online competitie gehouden. Dit heeft The Pokテゥmon Company bekendgemaakt op zijn website.

Pokテゥmon-competitie voor Pokテゥmon Sword en Shield

Deze competitie begint op 6 december, maar als je denkt gelijk te willen gaan strijden, dan kun je je vanaf 15 november al gelijk opgeven. Deze inschrijfperiode loopt dan tot en met 5 december. Van 6 tot en met 8 december wordt dan de online competitie gehouden. In de strijd mag je enkel Pokテゥmon gebruiken die je hebt gevangen in de de regio van de games, met uitzondering van een paar Pokテゥmon. Waarschijnlijk de legendarische varianten.

Pokテゥmon Sword en Shield
De strijd in Pokテゥmon Sword en Shield (Bron: Nintendo)

De competitie wordt gehouden met een zogenaamde single battle systeem, waardoor je gelijk je gevecht moet winnen. Je kunt in de strijd drie Pokテゥmon gaan gebruiken, welke automatisch een level 50-variant krijgen om de strijd zo eerlijk mogelijk te houden. In de gevechten is het wel mogelijk om gebruik te maken van de Dynamaxing-techniek. Daarmee word je Pokテゥmon in テゥテゥn keer een stuk groter en krachtiger. Dit kun je maar テゥテゥn keer in het gevecht doen en dus moet je goed nadenken wanneer je dit inzet, want het kan het verschil gaan zijn tussen winst en verlies.

Binnenkort zal het bedrijf meer bekend gaan maken over de eerste competitie en de bijbehorende regels. De laatste keer dat er online werd gestreden in de wereld van Pokテゥmon was vorige maand. Toen deden zo’n 30.000 spelers mee aan de Pokテゥmon Ultra Sun and Pokテゥmon Ultra Moon Ultra Final Online Cup op de Nintendo 3DS.

Wil je gelijk vanaf dag テゥテゥn aan de slag gaan met Pokテゥmon Sword en Shield? Dan kun je hem hier scoren. En als je meer wilt lezen over gaming, dan hebben we hier een handige overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Pokテゥmon Sword en Shield krijgt al snel een online competitie
Sluiten