Jelle van Es
Jelle van Es Games 22 jan 2020
Leestijd: 2 minuten

Pokémon TCG Meowth VMAX box winnen? Dit moet je doen!

In het verleden hebben we een aantal keer een give-away gedaan rondom de Pokémon Trading Card Game. Oftewel Pokémon-kaarten. En daar was response zo goed op, dat we proberen vaker een actie op te zetten met de populaire kaarten.

Zodoende hebben we nu de mogelijkheid gekregen om een Speciale Meowth VMAX-collectie doos weg te geven. Deze heeft een adviesprijs van zo’n dertig euro en is een mooie aanvulling op je collectie.

Win een speciale Pokémon TCG Meowth VMAX box

De box wordt als volgt beschreven: ‘De speciale Meowth VMAX-collectie biedt eerste gelegenheid om Pokémon V en Pokémon VMAX te krijgen. Trainers die graag als eerste Pokémon V- en Pokémon VMAX-kaarten willen bemachtigen, mogen de nieuwe Speciale Meowth VMAX-collectie niet missen. De Speciale Meowth VMAX-collectie bevat vier booster packs, één Meowth V, één Meowth VMAX en één oversized Meowth VMAX.’ Op die manier heb je dus twee speciale Meowth-kaarten en ook nog een oversized-versie die mooi past in je collectie. Dat laatste is een soort kaart die bij meerdere boxen vaak wordt weggegeven. Hieronder alvast een voorproefje van hoe dat er uit kan zien.

Pokémon TCG Meowth
De box die we weggeven (Bron:: Pokémon)

En als je dan ook nog wil zien hoe de twee speciale Meowth-kaarten er uit zien, dan hebben we die ook. Bekijk deze hieronder.

(Bron: Pokémon)
(Bron: Pokémon)

Goed, dat is dus een mooi pakket. Enerzijds om je huidige sets mee uit te breiden en op die manier de game te spelen. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je de verschillende kaarten verzameld. Op dat gebied biedt deze set dus ook veel moois. Wil je hier kans opmaken? Dan vragen we je de Instagram-pagina van WANT te volgen. Heb je dat gedaan? Stuur dan een screenshot samen met je adresgegevens naar [email protected] en dan maak je automatisch kans op deze mooie prijs. Wil je meer lezen over de Trading Card Game? Kijk dan hier.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Pokémon TCG Meowth VMAX box winnen? Dit moet je doen!
Sluiten