Jelle van Es
Jelle van Es Gaming 6 feb 2020

Win de Pokémon TCG Sword & Shield-uitbreiding

De Pokémon Trading Card Game, oftewel de Pokémon TCG is al vele jaren populair. Op 7 februari verschijnt de nieuwe grote uitbreiding die draait om de elementen die geïntroduceerd zijn in de Pokémon Sword en Pokémon Shield-games.

De laatste tijd hebben we regelmatig geschreven over de diverse updates en hielden we ook een aantal prijsvragen. En vooral bij dat laatste merken we dat dat veel aandacht trekt. En dus zijn we blij dat we een nieuwe giveaway kunnen organiseren.

Scoor nieuwe boosters en meer voor de Pokémon TCG Sword & Shield-uitbreiding

We hebben drie sets die we mogen weggeven. Elke set bestaat uit een speciaal themedeck en voorzien we ook nog eens van twee boosters. Op die manier kun je redelijk makkelijk een goede set samenstellen en het je tegenstanders erg lastig maken wanneer je de game gaat spelen. Of misschien verzamel je de kaarten en wil je ze hebben om je collectie uit te breiden.

Eén van de nieuwe legendarische Pokémon (Bron: The Pokémon Company)

In de Pokémon TCG Sword & Shield-uitbreiding komen er maar liefst meer dan vijftig Pokémon uit de Galar-regio in het spel. Als voorbeelden daarvan moet je denken aan Gigantamax Snorlax, de evoluties van Grookey, Scorbunny en Sobble en de Legendarische Pokémon Zacian en Zamazenta. Daarnaast komt er een nieuw type kaart en spelmechanisme in de vorm van VMAX. Pokémon VMAX evolueren uit Pokémon V en omvatten Dynamax of Gigantamax Pokémon, zoals in de onlangs gelanceerde videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield. Deze beschikken over enorm veel HP’s en krachtige aanvallen. Wanneer een Pokémon VMAX buiten gevecht wordt gesteld, krijgt zijn tegenstander echter drie Prize-kaarten. Het is dus iets wat wel wat risico met zich meeneemt. Snorlax, Lapras en Meowth zijn drie van de verschillende Pokémon die zo’n kaart krijgen.

Goed, wil jij hier kans opmaken? Stuur dan een mail naar [email protected], waar je aangeeft kans te willen maken op één van deze pakketten. Laat daarbij ook je adresgegevens achter, zodat we de prijzen op kunnen sturen. Wil je meer lezen over Pokémon? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Win de Pokémon TCG Sword & Shield-uitbreiding
Sluiten