Rutger Houweling
Rutger Houweling Gadgets 17 sep 2017

De Polaroid instant camera is met de OneStep 2 helemaal terug

De Polaroid instant camera is natuurlijk nooit weggeweest. In het uitgaansleven zijn ze net zo springlevend als menig tiener die op de muziek van Martin Garrix staat te springen. Dat terzijde, de guys van The Impossible Project hebben de Polaroid OneStep 2 uitgebracht. Een Polaroid camera waarmee het lijkt alsof de camera weer helemaal terug is. En daar zijn wij maar al te blij mee.

Polaroid OneStep 2 is onze nieuwe favoriete camera

Zie de Polaroid OneStep 2 als de analoge instant camera voor het moderne tijdperk. Of voor de hedendaagse toekomst. Of gewoon dé instant camera anno 2017. Laten we het daar op houden.

Het klassieke design van de OneStep uit 1977 is in de blender gestopt met de hedendaagse technologie. Een goede lens en een sterke flitser zorgen ervoor dat je nog nooit zulke goede Polaroids hebt geschoten. Er is zelfs een timer aan de camera toegevoegd en kun je de batterij via USB opladen.

polaroid camera

I-type films

The Impossible Project, opgericht door een stel Nederlanders, hebben jaren geleden de technologie van Polaroid overgenomen. Sindsdien is het team hard aan het werk om de sterke merknaam in stand te houden. En met succes! Wereldwijd zijn er winkels geopend en voorzien zij iedereen met een oude (en nieuwe) Polaroid camera van de films.

De OneStep 2 vul je met zogenoemde I-type films. Je kunt kiezen voor kleur of zwart-wit films. Een pakket met acht films kost 15,99 euro. Nog net geen 2 piek per foto, dus is een goed idee om zuinig met je shots om te gaan.

De prijs van de instant camera

Je bent natuurlijk ook benieuwd hoeveel de nieuwe OneStep 2 kost? Logische vraag. Voor 119,99 euro is de instant camera hier te bestellen. Vanaf 16 oktober 2017 wordt ‘ie geleverd. Enjoy shooting!

Je kunt overigens ook instant foto’s met je smartphone maken. Dat doe je bijvoorbeeld met Prynt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De Polaroid instant camera is met de OneStep 2 helemaal terug
Sluiten