‘Pornhub en cryptocoins redden de wereld van een zekere ondergang’

Zoals we weten is de adult site Pornhub al een tijdje bezig met cryptocurrencies en onlangs zijn ze een nieuwe samenwerking aangegaan met met de cryptocurrency betaling en facturering startup PumaPay. In een grappige promotievideo kondigen ze de samenwerking aan en laten ze zien hoe alleen Pornhub en PumaPay de wereld hebben kunnen redden van de destructieve dreiging van buitenaardse wezens.

Automatische cryptocurrency betalingen

Gebruikers van Pornhub kunnen tegenwoordig dus betalen met de cryptocurrency PumaPay en via het zogenaamde pull protocol van de firma is het zelfs mogelijk om automatische betalingen te doen voor bijvoorbeeld het premium abonnement. Dit is in de promotievideo een belangrijk puntje, waardoor de aarde uiteindelijk toch nog gered kan worden.

Pornhub PumaPay cryptocurrency

Premium abonnement

De video begint met een onbekend signaal dat ergens op een militaire basis wordt ontvangen. Na het decoderen blijken wezens op de dichtstbijzijnde bewoonbare planeet naaktfoto’s te eisen. En als ze die niet krijgen, betekent dit de vernietiging van de aarde. Een alerte nerd komt op het bijzondere idee om ze te verwijzen naar Pornhub, maar de aliens willen premium en eisen ook nog geld.

Pornhub Pumapay

Pornhub accepteert PumaPay

Dat wordt een probleem aangezien ze lichtjaren weg zijn en geld nooit op tijd zou aankomen. Dan komt het volgende briljante idee: geld sturen in de vorm van PumaPay coins. De leidinggevende weet nog te vertellen dat de transactie dan onmiddellijk voltooid is en dat Pornhub bovendien de cryptocurrency accepteert. Zo gezegd zo gedaan en de wereld is aan het einde van het filmpje weer een veilige plek. Overigens hebben de buitenaardse wezens daarna hun portie menselijk contact weer gehad en laten ze niks meer horen.

Cryptocoins in ruil voor kijken filmpjes

Het is een grappige manier om de samenwerking tussen de twee bedrijven te promoten en veel gebruikers zullen er waarschijnlijk blij mee zijn. Eerder ging Pornhub ook al een samenwerkingsverband met Vice Industry Token (VIT) aan. Het Pornhub dochterbedrijf Tube8 is bezig met het ontwikkelen van een blockchain gebaseerd platform, waar gebruikers cryptocoins kunnen verdienen door het bekijken van en interacteren met Tube8 video’s. Via het VIT platform zouden de kijkers betaald kunnen worden.

Pornhub is overigens niet alleen bezig met video content. Aan het begin van het jaar liet het bedrijf weten ook met een serie interactieve speeltjes te komen.

 

Cointelegraph

Reageer op artikel:
‘Pornhub en cryptocoins redden de wereld van een zekere ondergang’
Sluiten