Porygon en Charmander komen in de volgende Pokémon Go Community Days

In Pokémon Go is eigenlijk altijd wel iets te doen. Er zijn de laatste tijd echt heel erg veel updates en verbeteringen uitgebracht en daardoor wordt de game alleen maar beter.

Daarnaast heb je één keer per maand een zogenoemde Pokémon Go Community Day. Tijdens zo’n dag kun je een bepaalde Pokémon heel vaak tegenkomen, wat handig is om hem te laten evolueren. De volgende twee draaien om Porygon en Charmander.

Pokémon Go Community Day met Porygon en Charmander

De fans van Pokémon Go mochten deze keer zelf bepalen welke Pokémon centraal stonden tijden deze dagen. Daarbij hadden ze de keuze uit vier strijders. Caterpie en Grimer vielen af. En dat is misschien maar goed ook, want die Pokémon zijn nou niet echt spannend.

Met name Porygon is een welkome toevoeging. Deze vind je eigenlijk niet in het wild en zodoende moest je hem vooral via verschillende Raids binnen halen. De uitslag was behoorlijk duidelijk en wat mij betreft zijn er de goede Pokémon uitgekomen. In september en oktober zullen ze centraal staan tijdens een Pokémon Go Community Day. De eerste wordt gehouden op 20 september, terwijl de tweede op 17 oktober wordt gehouden. Welke Pokémon wanneer centraal staat, dat is nog niet helemaal duidelijk. Daarnaast is vooral Charmander interessant, aangezien dit een Pokémon is die gebruik kan maken een Mega Evolutie wanneer je hem door evolueert naar Charizard.

Genoeg te doen

Naast de aankomende Pokémon go Community Day is dus de komst van de mogelijkheid van de Mega Evolution iets waar gamers naar uitkijken. Wanneer die functie precies wordt toegevoegd is niet niet bekend. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Porygon en Charmander komen in de volgende Pokémon Go Community Days
Sluiten