Noah Korevaar
Noah Korevaar Home 3 sep 2017

Deze posters wil je als horlogeliefhebber aan de muur hebben

Een mooie poster kan een kamer helemaal afmaken. Van beroemde kunstwerken tot iconische foto’s van je favoriete band: het geeft ruimtes karakter. Voor de echte liefhebbers van design zijn deze horlogeposters een must.

Strakke posters voor de horlogeliefhebber

Nine37 is een kleine designerstudio met een prachtige collectie aan geïllustreerde posters, gebaseerd op een aantal iconische horloges. Zo’n poster is voor een horlogeliefhebber bijna verplichte kost, want je blijft er naar kijken. Een stukje historie aan je muur. WANT posters horloges

De horloges die worden afgebeeld zijn de Rolex Submariner 114060, Rolex Oyster Perpetual Explorer, Albino Rolex GMTMaster, IWC Big Pilot 5009, Rolex Oyster Perpetual 39, Omega Speedmaster Moonwatch Professional, Seiko SKX007/SKX009 en de Patek Philippe Reference 2499.

Als je fan bent van horloges – of van minimalistische kunst in het algemeen – dan moet hier zeker een mooie plaat voor je tussen zitten. Een poster kost 40 dollar en is hier te bestellen. Toch wat te prijzig? Dan kun je geheel gratis de exemplaren hieronder digitaal bewonderen:

WANT posters horloges WANT posters horloges WANT posters horloges WANT posters horloges

Dit artikel verscheen als eerste op Manners.nl.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze posters wil je als horlogeliefhebber aan de muur hebben
Sluiten