Powerbank nodig? Dit zijn in 2020 je allerbeste opties!

Een powerbank is een must-have gadget voor wie veel onderweg is. De beste powerbank kopen is echter makkelijker dan het lijkt. Er zijn namelijk anno 2020 enorm veel verschillende powerbanks te koop. Dit grote aanbod betekent ook dat er gelukkig voor ieder budget wel een goede pokerbank te vinden is.

De twee belangrijkste functies van powerbanks zijn de draagbaarheid van de powerbank (dit is afhankelijk van het formaat en gewicht), en hoe krachtig de powerbank is (de capaciteit laat zich uitdrukken in mAh). Bedenk voordat je deze gadget koopt goed waarvoor je hem wilt gebruiken zodat je de juiste aanschaft. Bijvoorbeeld eentje met genoeg capaciteit, maar niet met zo veel capaciteit dat je de hoofdprijs betaalt terwijl je hem nooit maximaal gebruikt. Hieronder hebben we vijf goede opties van dit moment voor je op een rij gezet in willekeurige volgorde.

Super krachtig: Anker PowerCore 20 powerbank

Anker is een bekend en betrouwbaar merk als het op powerbanks aankomt. Dit exemplaar heeft een enorme capaciteit van 20,100 mAh. Dat betekent dat je je smartphone of tablet meerdere keren kunt opladen voordat hij zelf opgeladen moet worden. Daarnaast heeft hij twee USB-poorten zodat je twee apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Een nadeel van de PowerCore 20 is van Anker is het gewicht; het is een aardig zware powerbank.

Anker PowerCore 20100 powerbank
PowerCore 201000 (Afbeelding: Anker)

Prijs: ongeveer 45 euro.

Super voor je iPhone en iPad: Mophie Powerstation Plus XL

Het eerste dat opvalt aan deze powerbank is het design: de powerbank is bekleed met stof en ligt daardoor lekker in de hand. Daar heb je verder niks aan maar het is toch mooi meegenomen. De Mophie Powerstation Plus XL is een van de beste opties om je iPhone en iPad mee op te laden. Hij heeft een geïntegreerde lightning-kabel die je niet kwijt kunt raken en hij heeft ook een draadloze QI-functie. De capaciteit van 10.000 mAh is genoeg om je iPhone een aantal keer op te laden.

Mophie power station plus XL powerbank
Goede powerbank voor iPhone en iPad (Afbeelding: Morphie)

Prijs: tussen de 60 en 100 euro

Super goedkoop: Xiaomi 10.000 mAh Power Bank Pro

Xiaomi is een van de betere tech-merken die je op AliExpress tegen komt. Deze 10.000 mAh Power Bank Pro is een sterke powerbank van het Chinese merk. Deze powerbank heeft een grote capaciteit, is lichtgewicht en hij werkt ook met micro USB en USB-C apparaten. Een nadeel van deze gadget is dat hij niet enorm snel oplaadt en minder plat is dan Xiaomi doet geloven. Maar voor zijn kleine prijs is dit zeker een goede optie.

Xiaomi Power Pro 10.000 mAh
Xiaomi Power Pro (Afbeelding: AliExpress)

Prijs: ongeveer 20 euro

Super compact: Anker PowerCore 2 10.000 mAh power bank

De vierde powerbank in dit rijtje is er wederom een van Anker. Dit exemplaar heeft een iets ‘kleinere’ capaciteit die hierboven, maar is daarentegen een stuk kleiner en daardoor makkelijker mee te nemen. Deze powerbank is misschien de meest compacte in dit rijtje: hij weegt slechts 209 gram en is 1,5 centimeter dik. Dankzij Anker’s fast charging-systeem laadt hij je smartphone in no-time op.

Anker PowerCore 10.000 powerbank
PowerCore 2 10.000 mAh (Afbeelding: Anker)

Prijs: rond de 40 – 50 euro

Super om je laptop (en meer) mee op te laden: MAXOAK 50.000 mAh powerbank

Heb je een serieus krachtige powerbank nodig? Say no more. De MAXOAK 50.000 mAh is de powerbank die je zoekt. Deze gadget is extreem krachtig en heeft daarnaast ook 6(!) ingangen zodat meerdere apparaten tegelijkertijd kunt opladen. Een nadeel van dit exemplaar is echter dat hij niet heel klein en handig is om mee te nemen.

Maxoak 50000 mAh
Maxoak 50.000 mAh (Afbeelding: Maxoak)

Prijs: ongeveer 160 euro

Reageer op artikel:
Powerbank nodig? Dit zijn in 2020 je allerbeste opties!
Sluiten