Jelle van Es
Jelle van Es | LinkedIn Gadgets 14 mei 2020

De Powerbeats Pro krijgen mogelijk nieuwe kleuren van Apple

De Powerbeats Pro zijn sinds de overname van Beats door Apple onderdeel van de Apple-familie. Het zijn earbuds die voornamelijk geschikt zijn voor sporten.

De Powerbeats Pro werden in 2019 gelanceerd. In eerste instantie alleen in het zwart. Vervolgens kwamen daar ook kleuren als wit, blauw en groen bij. En nu komen daar een paar extra kleuren bij.

Nieuwe kleuren voor de Powerbeats Pro

Dat is althans wat er gelekt is op het Chinese social medianetwerk Weibo. Daar kwam de onderstaande post, die stelt dat je binnenkort ook kunt kiezen uit de kleuren Cloud Pink, Glacier Blue, Spring Yellow en Lava Red voor je Powerbeats Pro. Apple zelf heeft dit echter nog niet bevestigd.

De aankondiging van de nieuwe kleuren (Afbeelding: Weibo)

Dit Powerbeats Pro waren vorig jaar de eerste draadloze oortjes van Beats. Het merk dat in 2014 door Apple gekocht werd, maakte tot dan toe alleen Bluetooth-setjes met een kabel tussen links en rechts. Onder de motorkap hebben de earbuds net als de AirPods 2 een Apple H1-chip, die zorgt voor een stabiele verbinding via Bluetooth 5 en ondersteuning voor “Hey Siri”. Muziek pauzeert net als bij de AirPods automatisch wanneer je ze uit je oren haalt. De accu gaat 9 uur mee, die van de AirPods 5 uur.

Aan de buitenkant zijn de PowerBeats Pro ook behoorlijk anders. Allereerst zijn het in-ear-headphones. Apple levert vier pasvormen mee. De oorhaakjes zorgen dat ze goed blijven zitten. Dat is niet alleen nuttig voor sporters, maar ook voor mensen met oren die niet compatibel zijn met AirPods.

De oude kleuren (Afbeelding: Beats)

Het is de verwachting dat de nieuwe kleuren van de PowerBeats Pro wanneer deze op de markt komen voor dezelfde prijs verkocht worden als de huidige modellen. Deze hebben een adviesprijs van 249,95 bij Apple zelf, maar zijn voor zo’n vijftig euro minder ook te koop bij Amazon. Wil je meer lezen over het model?

Reageer op artikel:
De Powerbeats Pro krijgen mogelijk nieuwe kleuren van Apple
Sluiten