Kiara Angelino
Kiara Angelino 12 apr 2017
Leestijd: 1 minuut

Powrtabs: draadloze weggooibatterij die in je zak past

Niets is vervelender dan een lege telefoonbatterij. Daarom zijn powerbanks zo populair, maar wat als de powerbank bent vergeten of ook leeg is? Een weggooibatterij komt dan goed van pas. Powrtabs schiet ons te hulp in noodsituaties.

De weggooibatterij van Powrtabs is speciaal gemaakt voor noodgevallen. Als je bijvoorbeeld écht geen oplader in de buurt hebt en je telefoon dringend moet worden opgeladen, komt de batterij van Powrtabs goed van pas. Als je ‘m bij een tankstation of supermarkt kunt kopen.

Powrtabs

Powrtabs past overal in

De weggooibatterij zit in een handige verpakking en is super klein. Je kunt ‘m dus altijd gemakkelijk meenemen, want Powrtabs past namelijk overal in. Ga je naar een festival? Er passen gerust een aantal Powrtabs in je broekzak.

De batterijduur

De batterij heeft een levensduur van 4 uur, maar zal je telefoon waarschijnlijk niet volledig opladen. Er komen natuurlijk wel genoeg procenten bij voor als je je telefoon dringend nodig hebt. Voor een beter resultaat kun je tijdens het opladen je telefoon beter op vliegtuigstand zetten. En niet geheel onbelangrijk: wanneer Powrtabs leeg is kun je ‘m simpelweg recyclen.

Voor iPhones en Android-toestellen

Er is voor zowel de iPhone als Android-toestellen een batterij op de markt gebracht. De batterij voor iPhones zit in een witte verpakking en die voor Android-telefoons in een zwarte verpakking. Dan houdt de fabrikant ze tenminste uit elkaar. Een ongebruikte batterij heeft een levensduur van vijf jaar, je kunt dus gerust een voorraadje inslaan.

De batterijen hier te koop. Er zijn pakketten met 3, 6 en 12 batterijen te koop. Een pakket met drie batterijen kost zo’n 15 euro. Ben jij benieuwd naar nog meer alternatieven voor batterijen? Check dan deze uitvinding, waarmee je nooit meer batterijen nodig hebt.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere zaterdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Powrtabs: draadloze weggooibatterij die in je zak past
Sluiten